Κ16: Ελπίδα Αγ. Αν. – Ανθούπολη 0-1

Εκτός έδρας νίκη για την Κ16 της Ανθούπολης, που επικράτησε με σκορ 0-1 της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων, για το όμιλο Fair Play του Θουκυδίδειου τουρνουά.

Μετά από ένα άκαρπο πρώτο μέρος και για τις δύο ομάδες, οι Περιστεριώτες ήταν αυτοί που βρήκαν πρώτοι τον δρόμο για τα δίχτυα, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ακπατα στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης και πέτυχαν το 0-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, αφού η Ελπίδα του κέρδισε επίσης την “εσχάτη των ποινών” στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, αστόχησε από τα έντεκα μέτρα (άουτ).

Έπαιξαν οι Φουντουλάκης, Καλούδης, Σαββίδης, Λυμπερόπουλος, Αδαμόπουλος, Ντόκο, Μανιάτης, Πισιμίσης, Ακπατα, Μπερνασκόνης, Γιονης (Ροΐδης, Παππος).

  • Το δεύτερο τμήμα της Κ12 της Ανθούπολης αναδείχθηκε ισόπαλο, εκτός έδρας, με τον Ιάσονα Ιλίου και σκορ 4-4, στο πλαίσιο του Θουκυδίδειου τουρνουά.

Χορταστικό πρώτο μέρος, με έξι γκολ και σκορ 4-2 για τους γηπεδούχους, αλλά στην επανάληψη η Ανθούπολη ήταν αυτή που πήρε το παιχνίδι στα χέρια της και με δύο γκολ και μηδέν παθητικό διαμόρφωσε το τελικό 4-4.

Τρία τέρματα σημείωσε ο Καλύβας και ένα ο Ντόκο.

Αγωνίστηκαν οι Φουκας, Κιούσης, Φραγκάκης, Στασινης, Οικονομου, Καλύβας, Παππας, Καρακωσταντής, Ντόκο, Καλδής.

Leave a Reply