Κ16: Α.Ο. Περιστερίου – Κηπούπολη 1-2

Μετά τη μεσοβδόμαδη ισοπαλία με τον Ήφαιστο, η Κ16 της Κηπούπολης πήρε σπουδαίο διπλό στο ίδιο γήπεδο (ΕΑΚ Ηφαίστου) με αντίπαλο το αντίστοιχο συγκρότημα του Α.Ο. Περιστερίου, με σκορ 1-2.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσουκνάκη μπήκαν στην αναμέτρηση με γκολ από τα αποδυτήρια (2′), αλλά ο Όμιλος με υψηλότερο ποσοστό κατοχής πίεσε για την ισοφάριση και την πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι λίγο πιν την εκπνοή του πρώτου μέρους.

Το συγκρότημα του Σάκη Αναστασόπουλου δεν μπήκε το ίδιο δυνατά στην επανάληψη και οι φιλοξενούμενοι ξαναπήραν το προβάδισμα και παρ’ ότι έχασαν 1-2 πολύ καλές ευκαιρίες για να το διευρύνουν, έφτασαν ως το τελευταίο σφυριγμα με το υπέρ τους 1-2.

Σκόρερς: 34′ (πεν.) Μπρκόβιτς / 2′ Μιχαλόπουλος, 57′ Δημοσθενιάδης.

Διαιτητής: Μαρκαντωνάτος.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Πύλιος, Δουλής, Μητρόπουλος, Μάσαμπ, Μπέσιος, Τσιλεπής, Τσακλάνος, Πάπα, Κατσίκης, Μπρκόβιτς, Μπαρδάκης (Κεχαγιάς, Γκουμάς, Λυμπέρης, Ασπρομάτης).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παυλάτος, Σούμπας, Μπίσκος, Φαρμάκης Β., Ζούγρης, Σαββουλίδης, Δούμας, Φαρμάκης Γ., Θεοχαρίδης, Μιχαλόπουλος Π., Κατωπόδης (Παπαδόπουλος, Τσίκο, Δημοσθενιάδης, Μανώλης).

Leave a Reply