Κ16: Α.Ο. Περιστερίου-Κεραυνός 3-0

Νίκη, αλλά όχι όσο ξεκούραστη προδίδει το τελικό 3-0, για την Κ16 του Α.Ο. Περιστερίου, που επικράτησε του αντίστοιχου συγκροτήματος του Κεραυνού Πετρούπολης, στο ΕΑΚ Ηφαίστου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Σάκη Αναστασόπουλου μπήκαν νωρίς μπροστά στο σκορ με εντυπωσιακό τέρμα του Κατσίκη και θα μπορούσαν σε δύο ακόμη περιπτώσεις να αυξήσουν το προβάδισμα πριν πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να επιστρέψουν στο παιχνίδι και να έχουν μία πολύ μεγάλη ευκαιρία, την οποία εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο Πύλιος και σε σύντομο χρόνο ο Μπρκόβιτς με σουτ έκανε δύο τα τέρματα του Ομίλου ξεκαθαρίζοντας το τοπίο και λίγο πριν την εκπνοή με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Σκόρερς: 10′ Κατσίκης, 49′ και 65′ Μπρκόβιτς / -.

Διαιτητής: Μαραθωνίτης.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Πύλιος, Δουλής, Μητρόπουλος, Μάσαμπ, Παπαχριστοδούλου, Τσιλεπής, Τσακλανος, Πάπα, Κατσίκης, Μπρκόβιτς, Μπαρδάκης (Γκουμας, Παπαδάτος, Λυμπέρης).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ.: Αλλας Γ., Δασκαλόπουλος, Καρτσακας, Νταντανης. Δασκαλάκης, Κούλης, Νούσης, Κωστόπουλος, Ματθαίου, Κολυβάς, Μπακάλης (Δανέζης, Γκόθας, Κατσούλης, Άλλας Π.)

Leave a Reply