Κ16: Α.Ο.Περιστερίου–Κεραυνός Π. 1-0

Ένα γκολ από τα… αποδυτήρια έκρινε την αναμέτρηση των Κ16, Α.Ο. Περιστερίου και Κεραυνού Πετρούπολης, το απόγευμα του Σαββάτου, στο ΕΑΚ Ηφαίστου.

Στο 2ο λεπτό άνοιξε το σκορ η ομάδα του Ομίλου και οι λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες στον υπόλοιπο αγωνιστικό χρόνο και ιδιαίτερα στην επανάληψη, δεν διαφοροποίησαν το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Η ομάδα του Σάκη Αναστασόπουλου είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, αλλά οι επιλογές στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου δεν ήταν αυτές που θα της επέτρεπαν να αυξήσει τον δείκτη του σκορ, την ίδια ώρα όμως κράτησε το καλοδουλεμένο συγκρότημα του Κεραυνού Πετρούπολης μακριά από επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία της.

Σκόρερ: 2′ Παντελής / –

Διαιτητής: Μαραθωνίτης.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Μανος, Δουλής, Θεοδωρόπουλος, Λυμπέρης, Κοριώζος, Παπαχριστοδούλου, Παντελής, Παπα, Κατσίκης, Παπαδάτος, Πετρίδης (Πήλιουρας, Πλευρίτης, Δαούλας, Ιωακείμ, Λάζη).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ.: Άλλας, Ντάλλας, Τσάλας, Κολοσιώνης, Δανέζης, Δασκαλάκης, Κοτσίρης, Τσαούσης, Λιούμης, Δούκας, Μπακάλης (Σαρατσόπουλος, Μπέκος, Ανδρόνικος, Τραγάκης, Καπλαντζής)

Leave a Reply