Κ16: Α.Ο. Περιστερίου – Καματερό 1-0

Σ’ ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε περισσότερο από τη δύναμη και λιγότερο από την τεχνική, η Κ16 του Α.Ο. Περιστερίου επιβλήθηκε με σκορ 1-0, του αντίστοιχου τμήματος του Καματερού, στο Νταμάρι.

Οι δύο σημαντικές απουσίες στο μεσοεπιθετικό τους κομμάτι (Κατσίκης, Τσακλάνος), κράτησαν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Σάκη Αναστασόπουλου μακριά από το μέσο όρο τελικών προσπαθειών τους, ωστόσο πέτυχαν να αξιοποιήσουν μία από αυτές, μετά από γύρισμα του Κεχαγιά και προβολή του Πάπα.

Αντίθετα στο δικό τους μισό δεν επέτρεψαν να απειληθεί ιδιαίτερα η εστία τους και κρωτώντας την απαραβίαστη, έφτασαν στο τρίποντο, το τρίτο μετά από πέντε αγωνιστικές και τους 10 βαθμούς.

Σκόρερς: 45′ Πάπα / –

Διαιτητής: Παπαϊωάννου. Βοηθοί: Τζουανόπουλος, Συνεφιάς.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Πύλιος, Δουλής, Μητρόπουλος, Μάσαμπ, Μπέσιος, Παπαχριστοδούλου, Παπαδάτος, Κεχαγιάς, Πάπα, Μπρκόβιτς, Μπαρδάκης (Γκουμάς, Λυμπέρης, Κονόμι, Ασπρομάτης).

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Γιάκης, Σκουλάς, Σερεπίσος, Ροδίτης, Ζενέλι, Μπερίκος, Τόλλιας, Σταθάκης, Ελευθέρογλου, Κεραμυδάς, Αποστολίδης (Μονεμβασίτης, Κυρίτσης, Κούκι, Βασιλόπουλος, Ρισσάκης, Κουτούπης, Νταγιάκος).

Leave a Reply