Κ16: Α.Ο.Περιστερίου – Ιάσων 4-2

Αυτό δεν ήταν παιχνίδι, group therapy ήταν! Τουλάχιστον μέσα στο χορτάρι, γιατί όσους ήταν στην εξέδρα τους έστειλε κατευθείαν στον καναπέ του ψυχαναλυτή…

Στο καλύτερο ίσως φετινό της παιχνίδι, η Κ16 του Α.Ο. Περιστερίου έχανε 0-2 στο ημίχρονο (!) από τον Ιάσονα με… μιάμιση φάση (το πρώτο γκολ από στημένη μπάλα), με τον Κατσίκη να έχει δοκάρι και μαζί με τους Τσακλάνο, Πάπα, Μπαρδάκη να έχουν τουλάχιστον 6 μεγάλες ευκαιρίες για γκολ που όμως πέρασαν αναξιοποίητες.

Στην επανάληψη και με τον Ιάσονα να έχει ισχυρή παρακαταθήκη το 0-2, ο Όμιλος με λιγότερες φάσεις πέτυχε τέσσερα γκολ (!) ανατρέποντας πλήρως την κατάσταση. Πρώτα με απευθείας κόρνερ του Κατσίκη, ένα τέταρτο αργότερα με κεφαλιά του Πάπα από κόρνερ του Κατσίκη, ακολούθως με ριμπάουντ και κοντινό πλασέ του Μπρκόβιτς (μπήκε στο δεύτερο αν και εκτός προπονήσεων το τελευταίο δεκαήμερο) και το… κερασάκι από τον Παπαδάτο στην εκπνοή που έφυγε μόνος του μετά από βολέ του τερματοφύλακα (Ασπρομάτης).

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Σάκη Αναστασόπουλου εκμεταλλεύτηκαν έτσι την ήττα του Καματερού και επέστρεψαν στην 8η προνομιούχο θέση, αλλά και σε απόσταση βολής από Κηπούπολη και Χαϊδάρι που έμειναν 0-0 (απέχει έναν και δύο βαθμούς αντίστοιχα).

Σκόρερς: 41′ Κατσίκης, 58′ Πάπα, 65′ Μπρκόβιτς, 70′ Παπαδάτος / 7′ Τζιάκας, 11′ Σαγγιώτης.

Διαιτητής: Διαμαντής. Βοηθοί: Σερμέτης.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Πύλιος, Διονυσόπουλος, Μπέσιος, Μάσαμπ, Λυμπέρης, Τσιλεπής, Τσακλάνος, Κεχαγιάς, Κατσίκης, Μπαρδάκης Πάπα (Γκουμάς, Μπρκόβιτς, Παπαδάτος, Ασπρομάτης, Παντελής).

ΙΑΣΩΝ: Πανόπουλος, Σάζνι, Ρεβελης, Παπαϊωάννου, Κανιουρας, Σαγγιώτης, Τζιάκας, Σταθόπουλος, Μερεντίνης, Ντάλλας Α., Γραμματικός (Χουσεΐν, Μαρτίδης, Πανούσης).

Leave a Reply