Κ16: Α.Ο. Περιστερίου–Ιάσων 1-1

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι κορυφής των Κ16, Α.Ο. Περιστερίου και Ιάσονα, για τον 7ο όμιλο των ισχυρών του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ, στο ΕΑΚ Ηφαίστου.

Αφού ο Δαουλας με εντυπωσιακή επέμβαση και τη βοήθεια του δοκαριού του εξουδετέρωσε μια πολύ δύσκολη φάση με το… καλημέρα του αγώνα (3′), οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Σάκη Αναστασόπουλου πήραν τα ηνία της αναμέτρησης, αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους τους έλειψε το γκολ που θα του έδινε προβάδισμα.

Το βρήκαν στο 56′ με θεαματική ενέργεια και πλασέ του Παπαδάτου και τέσσερα λεπτά αργότερα είχαν την ευκαιρία σε εξ επαφής πλασέ του Λυμπέρη από εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά πάσα του Βότσι να κάνουν δύο τα τέρματά τους.

Δεν έγιναν. Απεναντίας ο Ιάσων ήταν αυτός που βρήκε γκολ ισοφάρισης ελάχιστο χρόνο αργότερα, κράτησε την πολύτιμη ισοπαλία και απέτρεψε τους γηπεδούχους από το να τον γκρεμίσουν από την κορυφή του 7ου ομίλου.

Η ευχάριστη είδηση της ημέρας ήταν η επιστροφή του Παναγιώτη Μπαρδάκη μετά από 7 μήνες απουσίας, λόγω της επέμβασης στους χιαστούς στην οποία υποβλήθηκε.

Σκόρερς: 56′ Παπαδάτος / 62′ Αποστολόπουλος.

Διαιτητής: Τζιώτης. Βοηθοί: Γκίκας, Γκικόπουλος.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Δαουλας, Δουλής, Κοριώζος, Λυμπέρης, Πλευρίτης, Παπαχριστοδούλου, Παντελής, Πήλιουρας, Φατούρος, Παπαδάτος, Πετρίδης (Βότσι, Θεοδωρόπουλος, Μπαρδάκης, Γκινάι).

ΙΑΣΩΝ: Πανούσης, Κεφαλάς, Παπαϊωάννου, Παπουτσάκης, Καραγιάννης, Μπακασέτας, Χουσεΐν, Μπιλικαΐδης, Ντάλλας, Αποστολόπουλος, Ντοχ (Παπαδόπουλος, Δεληβελιώτης, Ελταουίλ).

Leave a Reply