Κ16: Α.Ο. Περιστερίου – Ηρακλής 3-0

Με γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο κάθε ημιχρόνου η Κ16 του Α.Ο. Περιστερίου πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα στην αναμέτρησή της με το αντίστοιχο συγκρότημα του Ηρακλή και επέστρεψε στις νίκες (3-0).

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Σάκη Αναστασόπουλου ήταν πιο επικίνδυνοι στο δεύτερο μισό του γηπέδου και δημούργησαν περαιτέρω ευκαιρίες για να σκοράρουν, ενώ στον αντίποδα οι τυπικά φιλοξενούμενοι δεν βρήκαν λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι για να απιελήσουν και να επιστρέψουν στο παιχνίδι.

Αντικείμενο κουβέντας στους κόλπους του Ομίλου μετά το τελευταίο σφύριγμα ο πρωινός σοβαρός τραυματισμός του Μάσαμπ (μέλος της Κ16 μέχρι το καλοκαίρι), στον οποίο αφιερώθηκε η νίκη, με τις ευχές για ταχεία αποκατάσταση και επιστροφή.

Σκόρερς: 9′ (πεν.) 39′ Πάπα, 51′ Παπαδάτος / –

Διαιτητής: Χατζίδης.

Α.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Μανός, Δουλής, Θεοδωρόπουλος.Βότσι, Φατούρος, Κοριώζος, Παντελής, Παπα, Πήλιουρας, Παπαδάτος, Πετρίδης (Βουδούρης, Λάζη, Αμπαρτζίδης, Σαγρής).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Καρπαθάκης, Σιταράς, Κομπορόζος, Χρηστίδης, Ζάρκαλης, Κουκλοτίδης, Καγιάννης, Μαγκίτσας, Παλιούρας, Ζαχαρίας, Πάσχος (Λαφτσής, Λέτσκα, Ντίσιος, Μακρής, Χριστοδούλου, Κηπουρός).

Leave a Reply