Κ16: Α.Ο.Περιστερίου-Ελπίδα Αγ. Αν. 2-1

Έκανε ό,τι εξαρτιόταν από την ίδια και πλέον η Κ16 του Α.Ο. Περιστερίου περιμένει τα υπόλοιπα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής, για να διαπιστώσει την τελική κατάταξη του 7ου ομίλου και τα ζευγάρια που διαμορφώνονται στην τελική φάση.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Σάκη Αναστασόπουλου επικράτησαν με σκορ 2-1 του αντίστοιχου συγκροτήματος της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων, στο γήπεδο της Χρυσούπολης, παίρνοντας το προβάδισμα πριν τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κατσίκη (το κέρδισε ο Τσακλάνος).

Δέκα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν από λάθος στην άμυνα του Ομίλου, ωστόσο με κεφαλιά του Πάπα (από εκτέλεση κόρνερ) διαμορφώθηκε το σκορ ημιχρόνου (2-1), που έμελλε να είναι και το τελικό.

Σκόρερς: 8′ (πεν.) Κατσίκης, 25′ Πάπα / 18′ Βλαχάκης.

Διαιτητής: Μαμουνής.

Α.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Πύλιος, Δουλής, Πλευρίτης, Μάσαμπ, Κονόμι, Πάπα, Παντελής, Κεχαγιάς, Κατσίκης, Μπαρδάκης, Τσακλάνος (Μπέσιος, Παπαδάτος).

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Γρούμπας, Ροκάνας, Κάβουρας, Κοτταρίδης, Παππάς. Κοτσίλιος, Σπυρόπουλος, Λίλα, Μαλαμίδης, Βλαχάκης, Μαρκοτσάι.

Leave a Reply