Κ16: Α.Ο. Ιλίου – Φοίνικας 4-2

Ο τραυματισμός του Άρη Παπαπαναγιώτου επισκίασε ο,τιδήποτε άλλο στο Ίλιον και την αναμέτρηση των Κ16, Α.Ο. Ιλίου και Φοίνικα Περιστερίου, που για την ιστορία ολοκληρώθηκε με νίκη των γηπεδούχων (4-2).

Στο 18ο λεπτό του παιχνιδιού, ο άτυχος ποδοσφαιριστής των Περιστεριωτών υπέστη κάταγμα αντιβραχίου (κερκίδα και ωλένη) στο αριστερό χέρι και θα χρειαστεί χειρουργική αντιμετώπιση.

Αποχώρησε με ασθενοφόρο από τον αγωνιστικό χώρο, 25 λεπτά αργότερα, με τους παίκτες των δύο ομάδων να χειροκροτούν και να φωνάζουν το όνομά του.

Το έως τότε 0-1 με γκολ του Γεωργόπουλου στο 13′, έγινε 4-1, με τον Χρυσοστόμου να μειώνει σε 4-2, λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα.

Διαιτητής: Καρράς.

Α.Ο. ΙΛΙΟΥ: Γακιάς, Μολφέτας, Κλεφτογιάννης, Μπουρμπουλης, Λαμπίρης, Σκαμάνης, Δράκος, Κολιός, Ζορμπάς, Ποπας, Σεμετάι (Κουτσιομπέλας, Τζοκας, Νάτσης, Λύρος, Κατσίβας, Χατζηγιάννης, Μανιφαβας).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Σιδεράς Ε., Βεργέτης, Ρέντζος, Κασούνης, Σιδεράς Π., Παπαπαναγιώτου, Παπαδόπουλος, Βασιλάκης, Χρυσοστόμου, Καραγιώργος, Γεωργόπουλος (Μαρκάκης, Αγγελόπουλος, Ψυχάρης).



Leave a Reply