Κ16: Α.Ο. Ιλίου – Ηρακλής Π. 2-2

Το ισόπαλο 2-2 σφράγισε την αναμέτρηση των Κ16, Α.Ο. Ιλίου και Ηρακλή Περιστερίου, επιβραβεύοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, που είχαν από ένα ημίχρονο υπεροχής στο χορτάρι.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν στην αναμέτρηση με… γκολ από τα αποδυτήρια και διεύρυναν το προβάδισμά τους με τη συμπλήρωση 25 λεπτών, φέρνοντας το συγκρότημα του Πέτρου Πέτρου σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Οι Ηρακλειδείς “ξύπνησαν” σην επανάληψη και “ξαναμπήκαν” στην αναμέτρηση με δεύτερη προσπάθεια του Γ.Χ. Παλιούρα σε εκτέλεση πέναλτι και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με ευθύβολο σουτ του αρχηγού τους.

Οι ευκαιρίες που χάθηκαν στα υπόλοιπα δέκα λεπτά του αγωνιστικού χρόνου για την ολική ανατροπή, τους βοήθησαν να κατανοήσουν πόσο αδίκησαν τους εαυτούς τους με την υποτονική εμφάνιση του πρώτου μέρους.

Σκόρερς: 2′ Λιτης, 25′ Κάκαλης / 46′, 60′ Παλιούρας Γ.Χ.

Διαιτητής: Μπόντζος.

Α.Ο. ΙΛΙΟΥ: Δεληγιάννης, Πάνος, Καραμέτος, Κάκαλης, Φούκι, Μιράσι, Πυργιώτης, Γεωργούλας, Κούργιαλης, Λιτης, Καλούδης (Καρβέλας, Τάτσης).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Φαράκλας, Φράγκος Α., Παλιούρας Γ.Χ., Ζησιμόπουλος, Τσαγδουρης, Δασκαλόπουλος, Σακάι, Γρηγορόπουλος, Αδαμόπουλος, Μπενέτος, Παλιούρας Γ.Κ. (Ζαφειρόπουλος Δ., Θεοδωρέλος, Ζαφειρόπουλος Ηλ., Κριτσωτάκης, Φράγκος Μ., Διαμαντης).

Leave a Reply