Κ16: Άφοβος – Κηπούπολη 4-6

Τα γρήγορα γκολ (το σκορ ήταν ήδη 1-2 στο 12′!) “άνοιξαν” το παιχνίδι και πρόσφεραν ένα ποδοσφαιρικό “ροντέο”, που κανείς δεν ήθελε να τελειώσει.

Τελικά, η τυπικά φιλοξενούμενη (στην έδρα της) Κ16 της Κηπούπολης επικράτησε με σκορ 6-4 του αντίστοιχου τμήματος του Άφοβου και με απολογισμό πλέον 5 νίκες 1 ισοπαλία και 3 ήττες, μηδένισε πλέον την απόστασή της από τις θέσεις που δίνουν εισιτήρια για την τελική φάση.

Με γκολ των Φαρμάκη Βασίλη (3′ με κεφαλιά από κόρνερ Δούμα) και Χαροκόπου (10′ με σουτ στο αριστερό “Γ”) η Κηπούπολη πήρε προβάδισμα με 0-2, αλλά ο Άφοβος εντός τετάρτου είχε φέρει το ματς στα ίσα με ισάριθμα πλασέ.

Ο Κατσάτσος με πέναλτι στο 33′ διαμόρφωσε το 2-3, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων.

Οι Σερίφης (από ασίστ Χαροκόπου) και Τζαγκαράκης Μ. (από ασίστ Σερίφη) έδωσαν αέρα τριών τερμάτων στην Κηπούπολη. Στο 55′ μείωσε ο Άφοβος και πάλι με κοντινό πλασέ, αλλά με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα και απευθείας εκτέλεση κόρνερ ο Δούμας έκανε το 3-6. Το τελικό σκορ (4-6) διαμορφώθηκε με δυνατό σουτ στο 68′.

Διαιτητής: Μπόντζος. Βοηθοί: Σερμέτης, Φούκας.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Γερονικολός, Δουμας, Τζαβάρας, Φαρμάκης Β., Κλειδής, Χαροκόπος, Θεοχαρίδης, Φαρμάκης Ι., Κατσάτσος, Σαββουλίδης, Σερίφης (Τζαγκαράκης, Δημοσθενιάδης, Ανδρονιώτης, Κατωπόδης, Μιχαλόπουλος Σπ.).

Το Peristeri-academies.gr δεν παραγνωρίζει, πολύ περισσότερο δεν απαξιώνει, την αγωνιστική προσπάθεια κανενός, ωστόσο τα φύλλα αγώνα που μοιράστηκαν οι δύο ομάδες (περισσότερο μοιάζουν με λευκές κόλλες Α4) δεν μας επιτρέπουν σε καμία περίπτωση να αναφερθούμε ονομαστικά στα παιδιά του Άφοβου.

Το ίδιο συνέβη και στην αναμέτρηση (Κ14) που προηγήθηκε με τον ίδιο διαιτητή (Μπόντζος). Και μιλάμε για δύο καταπληκτικές διαιτησίες! Ας δοκιμάσει να αγοράσει και δύο καινούργια καρμπόν (και δεν είναι ο μόνος δυστυχώς…), για να μην αδικεί την προβολή του θεάματος που επιτρέπει να παρουσιάζουν οι δύο αντίπαλοι.στο χορτάρι, διευκολύνοντας και τους δύο προπονητές για τους οποίους τα φύλλα αγώνα είναι εργαλεία δουλειάς.

Leave a Reply