Κ16: Ατρόμητος Χ. – Κηπούπολη 1-0

Η Κ16 του Ατρόμητου Χαλανδρίου ήταν αυτή που πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος των λιγότερο ισχυρών της ΕΠΣΑ, μετά την επικράτησή της με σκορ 1-0 επί του αντίστοιχου τμήματος της Κηπούπολης, στο γήπεδο Γαλατσίου.

Σ’ ένα μοιρασμένο σε ό,τι αφορά κατοχή και κυκλοφορία μπάλας, αλλά όχι και σε αριθμό τελικών προσπαθειών παιχνίδι, η ομάδα του Χαλανδρίου έφτανε σε πιο επικίνδυνες θέσεις στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, σε αντίθεση με το συγκρότημα του Δημήτρη Τσουκνάκη που είχε τελικές, αλλά πάτησε μαζικά την αντίπαλη περιοχή μόνο σε στημένες μπάλες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του δευτέρου μέρους ο νεαρός τερματοφύλακας των νικητών δυσκολευόταν πολύ να ρίξει βάρος στο δεξί του πόδι και αδυνατούσε βεβαίως να εκτελέσει ελεύθερο.

Σε επίδειξη “extreme” fair play οι Περιστεριώτες δεν μάρκαραν την πρώτη πάσα στους ακραίους μπακ, ούτε πίεζαν στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου…

Σκόρερς: 46′ (πεν.) Γιαννίκος / –

Διαιτητής: Κελεκίδης. Βοηθοί: Αρβανίτης, Μπαλογιάννης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Χ.: Σταφυλοπάτης Σ., Μποτσιαλας, Τσατσος, Κοττας, Αναγνώστου, Γιαννουλης, Συμεωνίδης, Γιαννίκος, Μάρκου, Σταφυλοπάτης Ν., Ρομποτης (Κατσαρώνης, Νάκος, Σφακάκης).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Δουλγεράκης, Κατσακούλας Π., Κολοκυθάς, Γερεντές, Λοντος, Τσακοπιάκος, Στάμου, Κατσακούλας Κ., Δημητρίου, Σταματογιαννόπουλος, Βούρτσης (Αναστασόπουλος, Γιωργης, Ρισσάκης, Σιουρούνης, Κατρισιώσης).

Leave a Reply