Κ16 Ατρόμητος: Πανάξιος πρωταθλητής

Η τεράστια προσπάθεια που κατέβαλλε καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου η Κ16 του Τριφυλλιακού αξίζει τον σεβασμό όλων και σίγουρα επιβραβεύτηκε με τη συμμετοχή της στον τελικό της ΕΠΣΑ, αλλά δεν θα μπορούσε να ζητήσει κάτι περισσότερο κόντρα σε αυτόν τον Ατρόμητο Αθηνών.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας του “αστεριού” ήταν αδιαφιλονίκητα η καλύτερη ομάδα του τελικού, έστω κι αν έδειξαν να αιφνιδιάζονται στο ξεκίνημα, με τον Τριφυλλιακό να έχει δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει με το… καλημέρα το σκορ.

Θα βλέπαμε όμως ένα άλλο παιχνίδι, αν είχαν σκοράρει. Το πιθανότερο όχι. Ήταν τέτοια η διαφορά στην ατομική ποιότητα και την ομαδική παρουσία των δύο ομάδων που όλοι αντιλαμβάνονταν ότι ήταν θέμα χρόνου για τον Ατρόμητο να καθίσει στη θέση του οδηγού της αναμέτρησης και να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα.

Και το πήρε με δύο γκολ του Elton Hoxha στο 13′ με πλασέ και στο 44′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και ένα του Γιώργου Λοϊζίδη, στο 60′, σε ασίστ Σαρηγιάννη.

Διαιτητής: Παναγιωταράς. Βοηθοί: Μαρκαντωνάτος, Μπακογιάννης.

ΑΤΡΌΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΏΝ: Γαρείος, Γιαννακόπουλος (63′ Καψής), Δαρδαμάνης (63′ Γρίβας), Δημοσθενιάδης, Κατσίχτης, Αλεξίου (65′ Τσανάι), Σαρηγιάννης (65′ Παναγιωτάκης), Ζαγαρέλος (45′ Καζερος), Φανός (55′ Βαβίλης), Hoxha (63′ Τσιαμπέλης), Λοϊζίδης (65′ Μπάδρας).

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΌΣ: Χατζηαντωνίου, Θεοδώρου (54′ Δασκαλάκης), Παρθένης (41′ Ιωαννίδης), Παπαθανάσης, Μπιτσάκης, Τσιάτσιος, Λιάπης, Μαλέλλι (63′ Καρακάσης), Βιτζηλαίος (65′ Κονταράτος), Χριστοδούλου (54′ Σπανόπουλος), Μακρής.

Leave a Reply