Κ16: Ατρόμητος Αθ. – Χολαργός 2-1

Και τώρα τελικός. Μπορεί να μην έπιασε απόδοση αντιπροσωπευτική της διαφοράς ατομικής ποιότητας των δύο ρόστερ, αλλά το εισιτήριο το πήρε, με το ισχνό έστω 2-1 και η Κ16 του Ατρομήτου Αθηνών θα είναι παρούσα στον τελικό της ερχόμενης εβδομάδας για το πρωτάθλημα των ισχυρών της ΕΠΣΑ.

Η αλήθεια είναι ότι ακόμη κι όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ, οι τελικές προσπάθειες του μετριότατου Ατρομήτου έδειχναν ότι αργά ή γρήγορα θα έρχονταν τα γκολ που θα του επέτρεπαν να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Χολαργό να προειδοποιεί με παιχνίδι στην πλάτη της άμυνας του Ατρομήτου και οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Λαχανά, αλλά το πάθημα δεν έγινε μάθημα και στη δεύτερη ευκαιρία, με τον Καραμουσλή αυτή τη φορά οι τυπικά φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ.

Οι τελικές του Ατρομητου με Φανό (2), Λοϊζίδη και Δαρδαμάνη σταμάτησαν στπν Κάργιο που ήταν θετικόττατος, αλλά στον κατάλληλο χρόνο, λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων, ο Φανός με κεφαλιά σε κόρνερ του Λοϊζίδη, ισοφάρισε (1-1).

Στο 42′ και με τον Χολαργό να έχει 10 παίκτες πίσω από τη μπάλα, ο Δημοσθενιάδης με σουτ εκτός περιοχής έδωσε προβάδισμα, αλλά παραδόξως αυτό δεν απελευθέρωσε τους παίκτες του “αστεριού”, ίσως και γιατί οι παίκτες του Χολαργού άργησαν να ρισκάρουν σε αναζήτηση της ισοφάρισης, κάτι που συνέβη μόλις το τελευταίο πεντάλεπτο συν τον χρόνο των καθυστερήσεων.

Σκόρερς: 34′ Φανός, 42′ Δημοσθενιάδης / 14′ Καραμουσλής.

Διαιτητής: Μαρανος. Βοηθοί: Γκούντας, Κούλης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.: Γαρείος, Γιαννακόπουλος, Δαρδαμάνης, Δημοσθενιάδης, Κατσίχτης, Αλεξίου, Σαρηγιάννης, Hoxha, Φανός, Λοϊζίδης, Καψής (Ζαγαρέλος, Πούλος, Παναγιωτάκης, Μίχας, Τσιαμπέλας, Λούτσος).

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Κάργιος, Αργυρός, Σουρής, Καλαβρυτινός, Kasneci, Τόμα, Τουφεξής, Θανόπουλος, Λαχανάς, Παντελης, Καραμουσλής (Κοντογεώργος, Γκιάτης).

Leave a Reply