Κ16: Ατρόμητος Αθ.-Α.Ο.Περιστερίου 2-1

Με 11 νίκες και 1 ισοπαλία σε 12 αγώνες και συντελεστή τερμάτων 71-4 ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ (1ος όμιλος) η Κ16 του Ατρομήτου, μετά και την αποψινή της νίκη επί του αντίστοιχου συγκροτήματος του Α.Ο. Περιστερίου με σκορ 2-1.

Η ομάδα του “αστεριού” είχε ένα άκαρπο πρώτο ημίχρονο, αλλά πατώντας σαφώς καλύτερα στο χορτάρι βρήκε γκολ από τα… αποδυτήρια με την έναρξη της επανάληψης και κάθισε στην θέση του οδηγού της αναμέτρησης, την οποία και δεν εγκατέλειψε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Στο 2-0 του Ατρομήτου απάντησε ακαριαία ο Όμιλος (2-1), αλλά χωρίς περαιτέρω επιτυχία στην προσπάθειά του να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Πρώτος ο Ατρόμητος και βαθμολογικό μπόνους τριών βαθμών στην αφετηρία της δεύτερης φάσης των ισχυρών, τρίτος ο Όμιλος που εκκινεί με +1 βαθμό.

Σκόρερς: 36′, 57′ Πότση / 58′ Πάπα.

Διαιτητής: Κατελανάκης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Δήμος, Γεωργόπουλος, Γκίτσας, Λουκόπουλος, Σάσσαλος, Ντούλε, Μπισύρης, Γεροδημήτρης, Λάμπρου, Άχμεντ, Κλεωνάκος (Σέλι, Αθανασόπουλος, Τσιονάκας, Καναβάκης, Πότση, Κάππας, Πετρόπουλος).

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Πύλιος, Δουλής, Μπέσιος, Μάσαμπ, Μητρόπουλος, Παπαχριστοδούλου, Τσακλανος, Πάπα, Κατσίκης, Μπρκόβιτς, Μπαρδάκης (Γκουμάς, Λυμπέρης, Παπαδάτος, Ασπρομάτης, Κονόμι, Πλευρίτης)

Leave a Reply