Κ16: Ανθούπολη – Καματερό 3-2

Με το… δεξί στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος Κ16 της ΕΠΣΑ (15ος όμιλος) η Ανθούπολη, που επικράτησε με σκορ 3-2 του Καματερού, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Γιάννη Γαϊτανίδη είχαν ήδη προβάδισμα δύο τερμάτων με τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου στην αναμέτρηση, ενώ με την έναρξη της επανάληψης τα έκαναν τρία με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Από κει και πέρα όμως “έκατσαν” πάνω στο αποτέλεσμα και το Καματερό έβγαλε αντίδραση σκοράροντας δις στον εναπομείναντα χρόνο.

Οι γηπεδούχοι ευχαρίστησαν θερμά την γιατρό του αγώνα κυρία Γρίβα για την έγκαιρη και ουσιαστική φροντίδα στον νεαρό Κάτσενο, που μετά από μία κεφαλιά ζαλίστηκε και έχασε πρόσκαιρα τις αισθήσεις του

Σκόρερς: 13′ Ροΐδης, 15′ Βανταράκης, 39′ (πεν.) Δημόπουλος / 41′ Τσιώλης, 64′ Μελισσιανος.

Διαιτητής: Σπυρόπουλος.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Φούκας, Μπαντίλλι, Λαζαράκης, Κάτσενος, Βίτος, Δημόπουλος, Κατής, Ντόκο, Καλδής, Βανταράκης, Ροΐδης (Μάρκου, Βασιλικόπουλος, Παυλάκης).

ΠΑΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ: Καναβούλης, Λυμπερόπουλος, Ιερωνυμάκης, Τσιώλης Ι., Κοντοβας, Μαρπίνης, Καρδάτος-Δαφλίδης, Μελισσιανος, Θερμιώτης, Τσουνάκας, Τσιώλης Α. (Μπάσο, Ντόι).








Leave a Reply