Κ16: Ανθούπολη – Α.Ο. Βύρων 3-0

Δεύτερη νίκη (και μία ισοπαλία) σε 3 παιχνίδια στα πλέι οφ του Θουκυδίδειου τουρνουά, για την Κ16 της Ανθούπολης που επιβλήθηκε με σκορ 3-0 του αντίστοιχου συγκροτήματος του Α.Ο. Βύρωνα, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πέτρου Δημάκη έκαναν δικό τους το παιχνίδι από πολύ νωρίς και δεν έχασαν τον έλεγχό του καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Άνοιξαν το σκορ με τον Γραμμένο στο 10ο λεπτό, διπλασίασαν τα τέρματά τους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντόκο στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης και διαμόρφωσαν το τελικό 3-0 μ’ ένα ακόμη γκολ του Γραμμένου στο 66′.

Διαιτητής: Ευσταθίου.

Έπαιξαν οι Μπουζούκης, Λυμπερόπουλος, Αδαμόπουλος, Τσώκος, Γιόνης, Κουφόπουλος, Ντόκο, Πισιμίσης, Ακπατα, Γραμμένος, Μπερνασκώνης (Λάσκαρης, Ροΐδης, Τσικρίκος, Φουντουλάκης, Μανιάτης, Σαββίδης, Λανάι, Μακεντούδης).


Το δεύτερο τμήμα της Κ12 αντιμετώπισε το αντίστοιχο τμήμα του Α.Ο. Ιλίου και γνώρισε την ήττα με σκορ 2-5, έχοντας στη σύνθεση αρκετούς γεννηθέντες του 2009 που προβιβάζονται φέτος από την Κ10.

Για την Ανθούπολη σκόραραν οι Ντόκο και Γκαραγκούνης.

Έπαιξαν οι Αθανασιάδης, Κιούσης, Καλύβας, Καρακωνσταντής, Οικονόμου, Λανάι, Ντόκο, Παππάς, Τσατσάκης, Γκαραγκούνης, Παυλάκης, Ρικάρντο.

Leave a Reply