Κ16: Ανθούπολη – Αίμος Πετρ. 2-5

Μία ανάποδη υπόδειξη στο 43′ έφερε τούμπα την αναμέτρηση των Κ16, Ανθούπολης και Αίμου Πετρούπολης, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Συγκεκριμένα στο 43′ και με το 1-1 (σκορ ημιχρόνου) να διατηρείται, επιτιθέμενος ποδοσφαιριστής του Αίμου έπεσε πάνω στον εξελθόντα Μακεντούδη (τραυματίστηκε στον αυχένα και αποχώρησε), με τον διαιτητή Παπαηλία να υποδεικνύει πέναλτι.

Οι διαμαρτυρίες δεν εισακούστηκαν, οι φιλοξενούμενοι ευστόχησαν και με τους νεαρούς ποδοσφσιριστές της Ανθούπολης να είναι πλήρως αποσυντονισμένοι από την απόφαση, τέσσερα λεπτά αργότερα έγινε το 1-3 και κάπου εκεί φάνηκαν να τελειώνουν όλα, παρ’ ότι οι γηπεδούχοι πέτυχαν σε σύντομο χρόνο να μειώσουν, αλλά χωρίς αποθέματα για περαιτέρω ανατροπές.

Δύο ακόμη γκολ για την ομάδα της Πετρούπολης, που ήταν καλύτερη στην επανάληψη, το τελευταίο ακριβώς στην εκπνοή, διαμόρφωσαν το τελικό 2-5..

Σκόρερς: 10′ Αργυρόπουλος, 49′ Ντόκο / 2′ Μπιτης, 43′ (πεν.) Μπούντασης, 47′ Ντικούλης, 56′ Τσεκούρας, 70′ Κεσίδης.

Διαιτητής: Παπαηλίας.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Μακεντούδης, Στρίκος, Καλδής, Κάτσενος, Βίτος, Γεωργαλάς, Κατής, Ντόκο, Αργυρόπουλος, Βανταράκης, Χαλακατεβάκης (Παυλάκης, Ροΐδης, Μαγνήσαλης, Μπερσίμης).

ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡ.: Πονηρός, Γκάγκας, Σταθόπουλος, Σκουτερης, Ταμπάκης, Κεσίδης, Τάγκας, Μπούντασης, Μπιτης, Χούντασης, Ντικούλης (Νικολούτσος, Τσεκούρας, Μεξάκης, Ξαγοράρης, Μηλιώτης, Ευαγγελιστής).



Leave a Reply