Κ16: Αγ. Ιερόθεος – Όμιλος 3-4

Νίκη με ανατροπή για την Κ16 του Α.Ο. Περιστερίου, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας, κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα του Αγίου Ιεροθέου.

Οι γηπεδούχοι του Ισίδωρου Χαλιμούρδα έκλεισαν το πρώτο μέρος με καθαρό προβάδισμα δύο τερμάτων (2-0) και η αγωνιστική εικόνα δεν προμήνυε τα όσα ακολούθησαν στην επανάληψη.

Με τρία γκολ στο δεκάλεπτο 50′-60′ οι φιλοξενούμενοι του Σάκη Αναστασόπουλου ξαναμπήκαν για τα καλά στο παιχνίδι και με το δεύτερο γκολ του Ματσούκα ένα λεπτό πριν την εκπνοή του 70λεπτου, πήραν και το τρίποντο.

Σκόρερς: 14′ Λυκογιάννης Π., 34′ (πεν.) Προβατάρης, 65′ Χαλακατεβάκης / 53′ (πεν.) και 69′ Ματσούκας, 57′ και 60′ ΠαππάςΠ.

Διαιτητής: Χατζηδάκης.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Σιδεράς, Alla, Τσιριγώτης, Ραβανός Δ., Ραβανός Σ., Παπαγιαννακόπουλος, Λαμπρόπουλος, Προβατάρης, Χαλακατεβάκης, Λυκογιάννης Κ., Λυκογιάννης Π. (Βασιλειάδης, Κόκκινος, Μαρίνος, Tafka).

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Πετρίδης, Παππάς Π., Zeneli, Δρακωνάκης, Ροζής, Τσιλεπής, Φακίτσας, Ματσούκας, Παππάς Π., Βασιλόπουλος, Μπαχας (Νόκου, Αραβανής, Τρυφιάτης, Καραβελάκης).







Leave a Reply