Κ16: Αγ. Ιερόθεος – Τράχωνες 2-0

Η καθολική υπεροχή του πρώτου μέρους ήταν αυτή που έβαλε τις βάσεις για την επικράτηση της Κ16 του Αγίου Ιεροθέου επί του αντίστοιχου συγκροτήματος των Τραχώνων, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Νικήτα Κατσίπη πήραν προβάδισμα στο σκορ λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου και θα το είχαν διευρύνει πριν την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων, αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια.

Οι πολλές και συχνές αλλαγές στην επανάληψη έριξαν λίγο τον ρυθμό και βοήθησαν τους φιλοξενούμενους να ισορροπήσουν, ωστόσο ο “Άγιος” ήταν αυτός που και πάλι βρήκε τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Σκόρερς: 22′ Αμασιάδης Χ., 68′ Κοντοκώστας / –

Διαιτητής: Γαλαριώτης.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Σιαραβας, Κουράφαλος, Μαχαίρας, Φωτεινός, Χαραμής, Ζακυνθινός, Αμασιάδης Χ., Τσέλα, Γκαργκάσουλας, Μητσής, Τσέας Β. (Ντούρο, Ηλιόπουλος, Αμασιάδης Ε., Μαρίνος, Κοντοκώστας, Τσέας Π., Δαλαμάγκας).

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (2): Γκόδρας, Κάντσου, Καραχάλιος, Καράμπελας, Κάπελλος, Δαβιλλας, Σιώζος, Ξυνός, Ντιρλής, Προμπονάς, Ταμιωλάκης (Αδαμίδης, Ντάμο, Αμπελιώτης, Στριλιγκας, Ντούρος)

Leave a Reply