Κ16: Αγ. Ιερόθεος – Ηρακλής Π. 2-3

Ντέρμπι με τα όλα της η αναμέτρηση Κ16 των Αγίου Ιεροθέου και Ηρακλή Περιστερίου, το απόγευμα του Σαββάτου, στο κεντρικό γήπεδο της Χωράφας.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Νικήτα Κατσίπη και Πέτρου Πέτρου αποζημίωσαν και με το παραπάνω, όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι, κυρίως σε ό,τι αφορά στην τροπή και την… ανατροπή που έλαβαν χώρα, σ’ ένα παιχνίδι που θα κρινόταν έτσι κι αλλιώς στην κόψη του ξυραφιού.

Κι όσο άδικο είναι το τελικό 2-3 για την ομάδα του Αγίου Ιεροθέου που είχε αλλά δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες να διευρύνει το υπέρ της 2-1, άλλο τόσο δίκαιη είναι η νίκη για τον Ηρακλή που ήρθε να επιβραβεύσει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στην επανάληψη όχι μόνο να επιστρέψουν στο παιχνίδι, αλλά και να το κερδίσουν!

Σκόρερς: 7′ Αμασιάδης Χ., 20′ Φαράκλας (αυτ.) / 10′ Ζησιμόπουλος, 61′ Γ.Χ. Παλιούρας, 70′ Σακάι.

Διαιτητής: Καπίρης.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Σιαράβας, Κουράφαλος, Δαλαμάγκας, Ζακυνθινός, Τσέλα, Μήτσης, Ντούρο, Χαραμής, Αμασιάδης Χ., Τσέας Β., Καρακασίλης (Μαρίνος, Κοντοκώστας, Ηλιόπουλος, Γκαργκάσουλας).

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Φαράκλας, Γρηγορόπουλος, Γ.Χ. Παλιούρας, Τσαγδουρης, Φράγκος Α., Ζησιμόπουλος, Σολδάτος, Δασκαλόπουλος, Φράγκος Μ., Μπενέτος, Σακάι (Αδαμόπουλος, Ζαφειρόπουλος Η., Γ.Κ. Παλιούρας, Κριτσωτάκης, Ρουκουτάκης, Ζαφειρόπουλος Δ., Θεοδωρέλος).

  • Το αυτογκόλ του Ηρακλή έχει χρεωθεί στον Φαράκλα στο 20ό λεπτό. Ωστόσο το 2-1 σημειώθηκε στο 50ό λεπτό και ο Φαράκλας είχε ήδη αντικατασταθεί από την έναρξη της επανάληψης…

Leave a Reply