Κ16: Αγ.Ιερόθεος-Α.Ο.Περιστερίου 5-3

Στις εκπλήξεις της αγωνιστικής συγκαταλέγεται χωρίς άλλο η έκβαση της αναμέτρησης των Κ16, Αγίου Ιεροθέου και Α.Ο. Περιστερίου, όχι μόνο ως προς το αποτέλεσμα, αλλά και ως προς το εύρος του.

Η ομάδα του Νικήτα Κατσίπη επιφύλαξε δυσάρεστη έκπληξη στον 2ο της βαθμολογίας του 1ου ομίλου, Α.Ο. Περιστερίου, που βρέθηκε έως και τέσσερα τέρματα πίσω στο σκορ με την είσοδο του τελευταίου δεκαλέπτου και στη διάρκειά του κατάφερε απλά να περιορίσει τη διαφορά στο τελικό 5-3.

Σ’ ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογική σημασία, αφού ο Όμιλος έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους “ισχυρούς” του Β’ γύρου, ενώ ο Ιερόθεος δεν προλαβαίνει την 7άδα, τα οκτώ γκολ ήταν η ανταμοιβή για όσους βρέθηκαν στην εξέδρα του κεντρικού γηπέδου των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Σκόρερς: 7′ Ρίρα, 27′ Ντούρο, 32′ Ναζεράι, 50′, 57′ (πεν.) Καράι / 4′ Πλευρίτης, 63′ (πεν.) Παντελής, 69′ Φατούρος.

Διαιτητής: Σερεβέτας.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Γεωργιόπουλος, Ρίρα, Αμασιάδης, Κουκης, Ρηνάκης, Κάστορας, Καράι, Βασιλείου, Λέβας, Ναζεράι, Ντούρο (Βασιλακάκης, Τσκελισβίλι, Κουλης).

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Μανος, Δουλής, Θεοδωρόπουλος, Λυμπέρης, Βότσι, Κοριώζος, Παντελής, Πλευρίτης, Αμπαρτζίδης, Παπαδάτος, Πετρίδης (Πήλιουρας, Γκινάι, Φατούρος, Σαγρής, Λάζη).

Leave a Reply