Κ16: Αγ. Ιερόθεος – Ατρόμητος 0-5

Δεν υπήρχε αμφισβήτηση της ανωτερότητας των φιλοξενουμένων και προ της έναρξης της αναμέτρησης στο γήπεδο της Χωράφας, ωστόσο τα δύο γρήγορα γκολ, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο, έδειξαν πέραν πάσης αμφιβολίας τον τελικό νικητή.

Η Κ16 του Ατρομήτου έφτασε σε μία άνετη επικράτηση, απέναντι στο αντίστοιχο συγκρότημα του Αγίου Ιεροθέου, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των Σάκη Σάσσαλου και Μάρκου Δήμου να βρίσκουν πέντε φορές τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά και να διατηρούν το μηδέν στο παθητικό.

Στην αντίπερα όχθη, οι Παίδες του Αγίου Ιεροθέου βγήκαν πολύ νωρίς εκτός παιχνιδιού και δεν βρήκαν τις απαιτούμενες απαντήσεις, αδικώντας εαυτούς και την εικόνα τους στα φιλικά παιχνίδια που προηγήθηκαν της χθεσινής πρεμιέρας.

Σκόρερς: – / 2′ Ράπτης, 5′ και 45′ Παροτσίδης, 55′ Λουκόπουλος, 69′ Μαντέλης.

Διαιτητής: Νικολάκος.

Αγ. Ιερόθεος: Σταραβας, Κοντοκώστας, Δαλαμάγκας, Φωτεινός, Τσέλα, Χαραμής, Ντούρο, Τσέας Β., Αμασιάδης Χ., Καρακασίλης, Γκαργκάσουλας (Αμασιάδης Ε., Μαχαίρας, Ηλιόπουλος, Μαρίνος)

Ατρόμητος: Σοφούλης, Γεωργόπουλος, Ράπτης, Καραμανης, Σάσσαλος, Ντόκο, Μπισύρης, Γεροδημήτρης, Τουφεξίδης, Ράζα, Λαγγας (Παροτσίδης, Καλομοίρης, Μαντέλης, Λουκόπουλος, Βλαχόπουλος, Δούμας).

Leave a Reply