Κ16: Αγ. Ανάργυροι – Φοίνικας 0-2

Δεύτερη νίκη σε 3 αγώνες στη β’ φάση του πρωταθλήματος Κ16 της ΕΠΣΑ, για τον Φοίνικα που επικράτησε εκτός έδρας των Αγίων Αναργύρων.

Με το ίδιο σκορ 2-0 που επιβλήθηκαν και την προηγούμενη εβδομάδα επί των Τραχώνων, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ηλία Θεοδωρακόπουλου έφτασαν δίκαια στην επικράτηση, όντας πιο αποτελεσματικοί στην επανάληψη, μετά το άκαρπο 0-0 του πρώτου 35λέπτου.

Και οι γηπεδούχοι είχαν τις δικές τους στιγμές στο δεύτερο μισό, αλλά η αμυντική λειτουργία της ομάδας του Περιστερίου δεν άφησε πολλά περιθώρια επιτυχίας.

Το παιχνίδι είχε και μία άσχημη στιγμή και ήταν ο τραυματισμός του Παναγιώτη Χαβαλίνα, που υπέστη κάταγμα στο μεγάλο δάκτυλο του αριστερού ποδιού και βέβαια θα απουσιάσει από τις προσεχείς αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας του.

Σκόρερς: – / 48′ Καραγιώργος, 57′ (πεν.) Μαρκαντωνάτος.

Διαιτητής: Ματσαγκας.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Ντέλας – Γρίβας, Καρτασίδης, Λαλουδάκης, Καρούκης, Λιανός, Λιπιώτης, Μπαλαφούκος, Μανης, Σμιγαδης, Γκινος (Βιέστα, Σάνι).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Διαμαντης, Μαγαλιός, Χαβαλίνας, Ανδριανάκος, Μπούρας, Ζαμπακας, Μαρκαντωνάτος, Καραγιώργος, Καμπουρίδης, Ηλιόπουλος, Μπούζο (Τσιχλης, Λαμπρίτσιος, Βασίλενας, Βορύλλας).

Leave a Reply