Κ16: Ήφαιστος – Όμιλος 2-1

Με δύο γκολ στο δεύτερο μισό της επανάληψης, η Κ16 του Ηφαίστου ανέτρεψε πλήρως τα εις βάρος της δεδομένα και πήρε τη νίκη, κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα του Α.Ο. Περιστερίου.

Οι φιλοξενούμενοι πήγαν με το υπέρ τους 0-1 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων, αλλά στο δεύτερο μέρος υστέρησαν σε κατοχές και τελικές και τιμωρήθηκαν.

Και αφού έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία να κάνουν το 0-2, όταν ο Ρήγας πρόλαβε ένα γύρισμα από δεξιά στην καρδιά της περιοχής όπου καραδοκούσαν δύο παίκτες του Ομίλου, οι γηπεδούχοι αξιοποίησαν τις στιγμές τους στον εναπομείναντα χρόνο και πανηγύρισαν μια νίκη που τους έφερε έναν βαθμό πάνω από τον αντίπαλό τους και στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σκόρερς: 57′ Αγγελόπουλος, 65′ Θωμολλάρη / 16′ (πεν.) Ματσούκας.

Διαιτητής: Αγιωργίτης.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Κατσαρέας, Σαγρής, Βίτσας, Ρήγας, Βαπορίδης, Κούμε, Θωμολλάρη, Ζαΐμης, Τσαπάρας, Σαμαράς, Αγγελόπουλος (Φαράκλας, Μπουζούκης, Κοτσωρης).

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Παπαδάκος, Ροζής, Zeneli, Καραβελάκης, Παππάς, Τρυφιάτης, Βασιλόπουλος, Φακίτσας, Τσιλεπής, Ματσούκας, Παπάς (Μπαχας, Νόκου, Δρακωνάκης, Αραβανης).







Leave a Reply