Κ16: Ήφαιστος Π. – Θύελλα Π. 3-2

Πέντε γκολ, όλα στο πρώτο ημίχρονο, είχε η αναμέτρηση των Κ16, Ηφαίστου και Θύελλας Περιστερίου, στο ΕΑΚ Ηφαίστου, με τους γηπεδούχους να είναι τελικά αυτοί που πήραν το τρίποντο, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 3-2.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Καριώτη δεν έφτασαν σε απόδοση ανάλογη των προηγούμενων αγώνων τους, ωστόσο είχαν τον τρόπο να φτάσουν στο 3/3, παίρνοντας κεφάλι στον βαθμολογικό πίνακα του 1ου ομίλου.

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα της Θύελλας Π. δεν παραδόθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα, τον πάλεψε στα ίσα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και θα μπορούσε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας, αν αξιοποιούσε 1-2 ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος.

Σκόρερς: 7′ Λιούκας, 12′ Καρούμπης, 28′ Κολοκώτσιος / 21′ (πεν.) Δεληγιάννης, 27′ Ζούγρας.

Διαιτητής: Βρανάς.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ Π.: Καριώτης, Στασινόπουλος, Κακουλίδης, Περιστέρης, Λαμπρόπουλος, Πετράς, Μαστροκώστας, Καρούμπης, Λιούκας, Κολοκώτσιος, Γαλλιός (Σίνα, Βυτινιώτης, Ιακώβου, Φράρος, Βλαχιώτης, Μαυρομάτης).

ΘΥΕΛΛΑ Π.: Κατέ, Πετρίσης,Χατζης, Αγαθος, Μπισάι, Τζέραλντ, Τσουλος, Τιχελεσβίλι, Δεληγιάννης, Ζούγρας, Χαλιλόπουλος (Βαζαίος, Ασπρομάτης, Τσιόκα).

Leave a Reply