Κ16: Ήφαιστος – Κηπούπολη 1-1

Μοιράστηκαν τον αγωνιστικό χρόνο (από ένα ημίχρονο ελαφράς υπεροχής), μοιράστηκαν από έναν βαθμό, μοιράστηκαν και τις εντυπώσεις και τις λιγοστές αναξιοποίητες ευκαιρίες για να φύγουν νικητές από το ΕΑΚ Ηφαίστου.

Οι Κ16 του Ηφαίστου Περιστερίου και της Κηπούπολης πρόσφεραν μία αναμέτρηση με πολλές προσωπικές μονομαχίες, μπόλικο σασπένς, αλλά ελάχιστες πολύ μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστες του Δημήτρη Καριώτη μπήκαν πιο δυνατά στο πρώτο μέρος όπου και πήραν το προβάδισμα στο σκορ, έχοντας μία ακόμη καλή ευκαιρία για να το διευρύνουν, ενώ το συγκρότημα του Δημήτρη Τσουκνάκη απάντησε στην επανάληψη, αφού προηγουμένως προειδοποίησε σε φάση που η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι (Μπίσκος).

Από τη στιγμή που διαμορφώθηκε το 1-1 (που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ), δύο ήταν οι φάσεις που θα μπορούσαν να κάνουν την διαφορά (Τσίκο, Πετράς), αλλά δεν αξιοποιήθηκαν.

Σκόρερς: 16′ Καρούμπης / 50′ Κατωπόδης.

Διαιτητής: Κωσταγιάννης.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Καριώτης, Στασινόπουλος, Κακουλίδης, Περιστέρης, Σίνα, Λαμπρόπουλος, Μαστροκώστας, Ιακώβου, Λιούκας, Κολοκώτσιος, Καρούμπης (Γαλλιός, Καρβουνιάρης, Φράρος, Τσέκερης, Βλαχιώτης, Βυτινιώτης, Πετράς).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παυλάτος, Σούμπας, Μπίσκος, Ζούγρης, Φαρμάκης Β., Σαββουλίδης, Δούμας, Φαρμάκης Γ., Θεοχαρίδης, Μιχαλόπουλος Π., Κατσάτσος (Κατωπόδης, Μιχαλόπουλος Σ., Δημοσθενιάδης, Μανώλης, Τσίκο, Παπαδόπουλος, Τζαβάρας).

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος Κ16 της ΕΠΣΑ βρίσκεται ΕΔΩ

 

 

Leave a Reply