Κ16: Ήφαιστος – Ηρακλής 3-1

Με τον Ηρακλή να ξεκινάει πιο δυνατά το παιχνίδι, αλλά τον Ήφαιστο να κερδίζει σταδιακά τα μέτρα που χρειαζόταν στο χορτάρι για να γίνει πιο απειλητικός στο τελευταίο τρίτο, το πρώτο μέρος του γειτονικού ντέρμπι των Κ16, ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ.

Σ’ αυτό συνέβαλλε αποφασιστικά ο “υπηρεσιακός” τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, Μάριος Φράγκος, που ύψωσε σε τουλάχιστον 3-4 περιπτώσεις, απαγορευτικό για την παραβίαση της εστίας του, στο δεύτερο μισό του 35λέπτου.

Στην επανάληψη, ο Ήφαιστος που δεν είχε πλέον άλλα περιθώρια χρονοτριβής και πολύ περισσότερο βαθμολογικής απώλειας, ανταποκρίθηκε καλύτερα στον “must win” χαρακτήρα του αγώνα, εγκαταστάθηκε πέριξ της αντίπαλης μεγάλης περιοχής και η πίεση του έδωσε εντός τετραλέπτου ισχυρό προβάδισμα δύο τερμάτων.

Δύο ακόμη τέρματα -ένα για κάθε ομάδα- στον εναπομείναντα χρόνο, διαμόρφωσε το τελικό 3-1, με το οποίο η ομάδα του Δημήτρη Καριώτη επέστρεψε στην πρώτη πεντάδα και πλέον ετοιμάζεται για τα τρία παιχνίδια-φωτιά στην τελική ευθεία του δευτέρου γύρου (Καματερό εκτός, Φωστήρας εντός και Απόλλων Σμ. εκτός)

Σκόρερς: 47′ Μαχαίρας, 50′ Μαστροκώστας, 59′ Λιούκας / 69′ Σαρμπάνης.

Διαιτητής: Λιάκας.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ Π.: Καριώτης, Τζαβάρας, Περιστέρης, Ιακώβου, Πετράς, Μαχαίρας. Μαστροκώστας, Κακουλίδης, Λιούκας, Κολοκώτσιος, Καρούμπης (Φράρος, Καρβουνιάρης, Στασινόπουλος, Λαμπρόπουλος).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Φράγκος Μ., Φράγκος Α., Παλιούρας Γ.Χ., Χρηστίδης, Γρηγορόπουλος, Δούλκαρης, Σακάι, Ζάρκαλης, Γκούντουβας, Μπενέτος, Ζενέτος (Σαρμπάνης, Θεοδωρέλος, Τσαγδουρης, Μαγκίτσας).

Leave a Reply