Κ16: Ήφαιστος – Ηρακλής 2-2

Ήταν ντέρμπι με τα όλα του και κάτι παραπάνω από τα απολύτως απαραίτητα, η αναμέτρηση των Κ16, Ηφαίστου και Ηρακλή, το απόγευμα της Κυριακής.

Και δύναμη είχε και καλοδουλεμένες προσπάθειες και εντός εστίας τελικές και πέναλτι (εύστοχο και άστοχο) και ανατροπή και εν τέλει μάλλον δίκαιη μοιρασιά με τελικό σκορ 2-2.

Ο Ήφαιστος προηγήθηκε, αλλά η γρήγορη απάντηση του Ηρακλή του έδωσε momentum ανατροπής και αν ο Πούλος, σκόρερ του πρώτου γκολ και δημιουργός του δεύτερου (κέρδισε το πέναλτι που ευστόχησε ο Καπανταής) νικούσε τον Κατσαρέα από τα έντεκα βήματα (στο δεύτερο πέναλτι που δικαίως καταλόγισε η διαιτητής) ίσως να του έδινε και το παιχνίδι.

Δεν έγινε το 1-3 και στην επανάληψη ο Ήφαιστος αφού προειδοποίησε σε δύο φάσεις (ιδιαίτερα εκείνη του Δαμιανίδη), βρήκε το 2-2 (και πάλι ο Σαμαράς) και οδήγησε το ντέρμπι στην ισοπαλία.

Σκόρερς: 11′ και 56′ Σαμαράς / 15′ Πούλος, 32′ (πεν.) Καπανταής.

Διαιτητής: Στεφανοπούλου.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Κατσαρέας, Παππάς, Σαγρής, Ρήγας, Βαπορίδης, Ζαΐμης, Θωμολλάρη, Κούμε, Τσαπάρας, Σαμαράς, Βίτσας (Κοτσωρης, Αποστολόπουλος, Φαράκλας, Δαμιανίδης).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Σταυρόπουλος, Κολιτσόπουλος, Καρύδης, Κιάρρι, Καρανδρίκας, Ηλιόπουλος, Βασιλόπουλος, Λουκάς Κ., Πούλος, Καπανταής, Μπούρδος (Μέξας, Γαβριελάτος, Καψής, Λουκάς Ν., Κρητικός, Μπεκιάρης).







Leave a Reply