Κ16: Ήφαιστος – Ατρόμητος Αθ. 1-2

Ο πλούτος παραστάσεων στο υψηλότερο επίπεδο, η εμπειρία στη διαχείριση των κρίσιμων λεπτομερειών και φυσικά η ποιότητα ήταν αυτά που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της Κ16 του Ατρομήτου, στην αναμέτρησή της με το αντίστοιχο συγκρότημα του Ηφαίστου, στο γήπεδο Χρυσούπολης.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Μάρκου Δήμου δεν άφησαν το παιχνίδι να φύγει από τα χέρια τους, όταν η ομάδα του Δημήτρη Καριώτη βρήκε γκολ ισοφάρισης και ξαναπήραν τον έλεγχο χωρίς την ποδοσφαιρική αφέλεια να επιτρέψουν περισσότερες από 2-3 κόντρα επιθέσεις.

Σε τουλάχιστον μία από αυτές βέβαια ο Ήφαιστος είχε την ευκαιρία να φέρει ολωσδιόλου τούμπα τα δεδομένα, ωστόσο ο Ατρόμητος είναι αυτός που απείλησε με καλύτερες προϋποθέσεις, έστω κι αν το νικητήριο γκολ το βρήκε από στημένη μπάλα (κόρνερ).

Ωραίο παιχνίδι, χωρίς οι δύο ομάδες να φτάσουν τα στάνταρντς τους και λόγω του βεβαρημένου, από τις έντονες βροχοπτώσεις, αγωνιστικού χώρου.

Σκόρερς: 43′ Λιούκας / 27′ Τουφεξίδης, 59′ Πότση.

Διαιτητής: Σερεβέτας.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Τσέκερης, Στασινόπουλος, Περιστέρης, Σίνα, Πετράς, Λαμπρόπουλος, Μαχαίρας, Καρούμπης, Λιούκας, Κολοκώτσιος, Μαστροκώστας (Κακουλίδης, Βλαχιώτης, Φράρος, Καριώτης, Ιακώβου, Γαλλιός).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.: Σοφούλης, Γεωργόπουλος, Γκίτσας, Ρούστα, Λουκόπουλος, Ντούλε, Τουφεξίδης, Άχμεντ, Λάμπρου, Δουμας, Μπισύρης (Πότση, Βλαχόπουλος, Σάσσαλος, Δήμος, Σέλι, Κλεωνάκος, Γεροδημήτρης).

Leave a Reply