Κ16: Ήταν άδικο, αλλά είναι γεγονός

Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό. Και η ήττα στο Ελληνικό είναι ακριβώς από εκείνες που απλά θεριεύουν την όρεξή σου για νίκες και επιτυχίες.

Αυτό το ξέρουν καλά ο Δημήτρης Τσουκνάκης και οι ποδοσφαιριστές του που μπορεί να τερμάτισαν το φετινό τους ταξίδι στις “24” ισχυρές Κ16 της ΕΠΣΑ, ωστόσο έχουν μπροστά τους αγωνιστικές περιόδους που υπόσχονται πολλά περισσότερα.

Παρηγοριά στον άρρωστο” θα πει κάποιος. Η αλήθεια είναι πως μόνο άρρωστος μπορεί να αισθάνεται κάποιος μετά από έναν τέτοιο αποκλεισμό, αλλά παρηγοριά γιατί;

Η Κηπούπολη προηγήθηκε στο σκορ πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο στην αναμέτρηση με τα Σούρμενα (8′) με κεφαλιά του Σούμπα και μέχρι να οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με αυτό το 0-1 για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων, είχε άλλες 2 πολύ καλές ευκαιρίες, για να διπλασιάσει τουλάχιστον τα τέρματά της (Σερίφης, Σκαμάνης).

Αυτό που δεν κατάφεραν οι Περιστεριώτες, το πέτυχαν οι γηπεδούχοι δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της επανάληψης, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ (!) και μετά από 15 λεπτά χωρίς φάσεις στις δύο περιοχές, ένα σουτ και το παιχνίδι γυρίζει… τούμπα (2-1).

Στον εναπομείναντα χρόνο ο Τσίκο απείλησε δύο φορές, αλλά δεν παραβίασε την αντίπαλη εστία και το 2-1 σφράγισε την νοκ άουτ αναμέτρηση, με τον τεχνικό της Κηπούπολης να αγκαλιάζει τους ποδοσφαιριστές του, καταλαβαίνοντας την πίκρα τους, αλλά ταυτόχρονα γράφοντας έτσι τον επίλογο και δίνοντας το σύνθημα για την επόμενη μέρα: “Καλή φιλοξενία, καλή διαιτησία, συνεχίζουμε…”.

Διαιτητής: Τσολακίδης, Βοηθοί: Γιαννιώτη, Λώνη.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παυλάτος, Σούμπας, Μπίσκος, Φαρμάκης Β., Κλειδής, Χαροκόπος, Μιχαλόπουλος Π., Σαββουλίδης, Σερίφης, Σκαμάνης, Θεοχαρίδης (Ανδρονιώτης, Ζούγρης, Μιχαλόπουλος Σπ., Κατωπόδης, Τσίκο, Κατσάτσος, Δημοσθενιάδης).

Leave a Reply