Κ16: Άφοβος – Ηρακλής 3-2

Η Κ16 του Ηρακλή συνηθίζει να βάζει δύσκολα στον εαυτό της, αλλά αυτή τη φορά το παράκανε! Μπήκε με… καθυστέρηση ενός ημιχρόνου στο εκτός έδρας παιχνίδι της με τον Άφοβο και με τους γηπεδούχους να έχουν προβάδισμα τριών τερμάτων από το 12ο λεπτό (!) η ήττα ήταν αναπόφευκτη.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πέτρου Πέτρου έκλεισαν το πρώτο μέρος με σκορ 3-1 (απευθείας φάουλ) και στην επανάληψη εγκαταστάθηκαν στο δεύτερο μισό του γηπέδου, βρήκαν ένα ακόμη γκολ στο 51′ (3-2), αλλά στον εναπομείναντα χρόνο δεν κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα με ευθύνη και του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Σκόρερς: 3′ Μαρίνος, 5′, 12′ Μπινιέρι / 23′ Παλιούρας Γ.Χ., 51′ Μπενέτος.

Διαιτητής: Θεοδωρίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Φαράκλας, Φράγκος Α., Παλιούρας Γ.Χ., Θεοδωρέλος, Ζησιμόπουλος, Δασκαλόπουλος, Σακάι, Δάουλας, Φράγκος Μ., Μπενέτος, Ζενέτος (Γκούντουβας, Σαρμπάνης).

Το δεύτερο τμήμα της Κ16 αντιμετώπισε τον Ατρόμητο, στο Νταμάρι, για το Soccerlink και ηττήθηκε με σκορ 6-1 (το γκολ ο Καρδάσης).

Έπαιξαν οι Ρότσι, Λαβούτας, Καρδάσης, Γονίδης, Λαφτσής, Μαυρωνάς, Βαγιανός, Κοντογόνης, Κάτσε, Μπενέτος, Ζαφειρόπουλος Η., Ζαφειρόπουλος Δ., Ντίσιος, Ρουκουτάκης και Δάουλας.

Leave a Reply