Κ16: Άγ. Ιερόθεος – Ήφαιστος 5-5

Σε ξάστερο ουρανό, αλλά με καταιγίδα από γκολ η αναμέτρηση των Κ16, Αγίου Ιεροθέου και Ηφαίστου Περιστερίου, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας, το βράδυ του Σαββάτου.

Το τελικό 5-5 χαρακτηρίζει την προσπάθεια των νεαρών ποδοσφαιριστών των Νικήτα Κατσίπη και Σάκη Καλογερόπουλου, με αρκετά εκ των τερμάτων να είναι εντυπωσιακά, με σουτ πέριξ της μεγάλης περιοχής.

Ο “Άγιος” προηγήθηκε με 3-0 σχεδόν με τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου και όλα έδειχναν ότι θα ήταν διαδικαστικά τα εναπομείναντα αγωνιστικά λεπτά, ωστόσο η εικόνα άλλαξε κυρίως στο δεύτερο μέρος, με τον Ευθυμιάδη που είχε δύο δοκάρια στην επανάληψη, να ισοφαρίζει στο τελικό 5-5, έξι λεπτά πριν την εκπνοή της κανονικής διάρκειας.

Σκόρερς: 9′ Κάστορας, 14 (πεν.) Καράι, 16′ Λέβας, 33′ Ντούρο, 48′ Κούλης / 21′, 50′ Ιακώβου, 29′ Μαστροκώστας, 42′ Λάτσι, 64′ Ευθυμιάδης.

Διαιτητής: Φωτάκος.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Αμασιάδης Ε., Βασιλείου, Θαναηλίδης, Παπανικολάου, Ρίρα, Κάστορας, Δουζένης, Καράι, Λέβας, Ναζεράι, Ντούρο (Βασιλακάκης, Βασιλάκος, Κούλης – Ρηνάκης).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Κατσαρέας, Αναστασίου, Καρβουνιάρης, Προβατάρης, Σάββας, Λαμπρόπουλος, Ιακώβου, Παππάς, Μαστροκώστας, Λάτσι, Ευθυμιάδης (Ίβρος, Παπαδάκος, Γιαννακόπουλος, Βυτινιώτης).

Leave a Reply