Κ16: Άγ. Ιερόθεος – Ήφαιστος 2-2

Δύο φορές προηγήθηκε ο Άγιος Ιερόθεος, δύο φορές ισοφάρισε ο Ήφαιστος και το ντέρμπι των Κ16 των δύο συλλόγων ολοκληρώθηκε ισόπαλο (2-2) το βράδυ του Σαββάτου, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Νικήτα Κατσίπη προηγήθηκαν στο σκορ και είχαν άμεση απάντηση στην ισοφάριση του Ηφαίστου, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι πηγαίνοντας στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων με το υπέρ τους 2-1.

Το συγκρότημα του Σάκη Καλογερόπουλου δεν το έβαλε κάτω παρά τις απουσίες και αφού ακυρώθηκε -αμφισβητούμενη φάση και απόφαση- η πρώτη απόπειρα ισοφάρισης (στο 60′ από εκτελεση φάουλ του Λάτσι και απόκρουση του Σταμούλη, υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ ο Παππάς που πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε), πέτυχε τελικά το 2-2 με το δεύτερο γκολ του Παπαδάκου στο παιχνίδι.

Σκόρερς: 12′ Μπάκας, 30′ (πεν.) Ντούρο / 28′, 63′ Παπαδάκος.

Διαιτητής: Κοσμαδάκης.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Σταμούλης, Βασιλακάκης, Θαναηλάκης, Κουκης, Ρίρα, Καστορας, Καράι, Βασιλείου, Μπάκας, Ναζεράι, Ντούρο (Βασιλάκος).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Κατσαρέας, Γιαννακόπουλος, Αναστασίου, Καρβουνιάρης, Ίβρος, Παππάς, Ιακώβου, Λάτσι, Παπαδάκος, Χοντάι, Ευθυμιάδης (Τσελέκος, Αράπης).

Leave a Reply