Κ15: Με τις ευχές όλων στα Ιωάννινα

Πρόβα-τζενεράλε το απόγευμα της Τρίτης για την Κ15 της ΠΑΕ Ατρόμητος, 6 ημέρες πριν την αναχώρησή της για τα Ιωάννινα, όπου και θα πάρει μέρος στην τελική φάση του πρωταθλήματος Κ15 της Superleague, μαζί με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Άρη. Πρώτος αγώνας ο ημιτελικός της Τρίτης 7/7 (18.00) κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πέτρου Κοντοβράκη, κόντρα σε μικτό κλιμάκιο των Κ18 Ηφαίστου και Θύελλας Περιστερίου στο ΕΑΚ Ηφαίστου, έδειξαν να έχουν αποκαταστήσει με πολύ μεγάλο βαθμό τους δείκτες φυσικής κατάστασης και αγωνιστικής ετοιμότητας, μετά τη βίαιη αναστολή κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας λόγω του Covid-19 και δέχθηκαν τα συγχαρητήρια και βέβαια τις καλύτερες ευχές όλων, εν όψει του ταξιδιού στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Για το τελικό 5-0 σκόραραν οι Λέντζας (2), Μπέκος (2) και Τσαγγάρης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Σταυριανάκος, Σκλάβος, Αγγέλης, Αλεξίου, Κορομηλάς, Κουμπάρος, Μπέκος, Αμπαρτζίδης, Τσαγγάρης, Λέντζας, Μπαλάφας (Αραπίτσας, Πιζάνιας, Κυριφίδης, Καλλιάρος, Πούλος, Πρεβεζιάνος, Ζορμπάς, Ευθυμίου, Δεδες).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ-ΘΥΕΛΛΑ: Καριώτης, Αγάθος, Κακουλίδης, Ιακώβου, Ζαρναβέλης, Μαχαίρας, Μαστροκώστας, Φράρος, Λιούκας, Ευθυμιάδης, Αρέστης, Μαυρομάτης, Περιστέρης, Καρβουνιαρης, Καρούμπης, Κολοκώτσιος Α., Κολοκώτσιος Κ., Πισιμίσης, Σαλής, Γιουσέιν.

Leave a Reply