Κ14: Χαϊδάρι – Κηπούπολη 3-5

Με εκτός έδρας νίκη (στο Νταμάρι) επί του αντίστοιχου συγκροτήματος του Χαϊδαρίου, η Κ14 της Κηπούπολης έκανε το 6/6 στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ και εξακολουθεί να ηγείται στον βαθμολογικό πίνακα με το απόλυτο των 18 βαθμών.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσουκνάκη ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος και με κορυφαίους τους Τζαβάρα (χατ τρικ), Σαμουρη (κεντρικός έλεγχος στη μεσαία γραμμή) και Ζαραϊδώνη (όλη η δεξιά πλευρά δική του), το έκλεισαν προηγούμενοι με σκορ 1-4.

Η χαλαρότητα με την οποία υποδέχθηκαν το δεύτερο ημίωρο όμως, επέτρεψε στο Χαϊδάρι με δύο στημένες μπάλες (απευθείας φάουλ και προβολή σε εκτέλεση κόρνερ) να μειώσει σε 3-4, αλλά ο Τζαβάρας με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, διαμόρφωσε το τελικό 3-5, απομακρύνοντας ενδεχόμενες περιπέτειες.

Σκόρερς οι Τζαβάρας (στο 2′ με διαγώνιο σουτ, στο 22′ με ψηλοκρεμαστό σουτ και στο 52′ με απευθείας κόρνερ), Τζαγκαράκης (με προβολή από κόρνερ Τζαβάρα) και Σκαμάνης (εντυπωσιακό σουτ στο “Γ”).

Διαιτητής: Σπυρόπουλος.

Για την Κηπούπολη έπαιξαν οι Σταμούλης, Ζαραϊδώνης, Παυλάκος, Σιαφάκας, Ντούμης, Τζαβάρας, Τζαγκαράκης, Σαμούρης, Παπαδόπουλος Π., Ρήγας, Σκαμάνης Ν. (Γερεντές, Δημητρίου, Παπαδόπουλος Σπ., Μόσαλος, Μπαρδώσας).

Leave a Reply