Κ14: Φοίνικας – Κηπούπολη 0-1

Υπό την καθοδήγηση του Αντώνη Μπαφάκη (ο Δημήτρης Τσουκνάκης είχε αγώνα με την Κ16) οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Κηπούπολης έκλεισαν τον πρώτο γύρο με εκτός έδρας νίκη επί του Φοίνικα, ενός εκ των πρωταγωνιστών της κατηγορίας Κ14 του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ.

Η παράλληλη νίκη του Ηρακλή δεν τους επέτρεψε να διεκδικήσουν στην κλήρωση το έβδομο εισιτήριο για τους ομίλους των ισχυρών της δεύτερης φάσης, αλλά σ’ αυτό στοίχησαν τα σκαμπανεβάσματα στο πρώτο μισό του γύρου λόγω των πολλών νέων προσώπων στο ρόστερ.

Η Κηπούπολη θα μπορούσε από το πρώτο μέρος να πάρει προβάδισμα στο σκορ, αλλά το πέτυχε στο 37′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι κι αφού άντεξε στην αντεπίθεση διαρκείας των γηπεδούχων (είχαν εξασφαλίσει από καιρό την πρόκριση) πήρε τελικά τη νίκη.

Σκόρερς: – / 37′ (πεν.) Ζαραϊδώνης.

Διαιτητής: Μαλανδράκης.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Σταθόπουλος, Καραΐσκος, Μηλιάς, Ανδριανάκος, Αρβανιτίδης, Βαβίλης, Μαρκαντωνάτος, Ζάμπακας, Καμπουρίδης, Καραγιώργος, Χαβαλίνας (Τσίχλης, Βασίλενας, Λαμπρίτσιος, Μαγαλιός).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Σταμούλης, Σιαφάκας, Δημητρίου, Γερεντές, Σαμουρης, Ντούμης, Ζαραϊδώνης, Τζαγκαράκης, Μπαρδώσας, Ρήγας, Γεωργόπουλος (Μπουκουρίτσι, Παπαδόπουλος Σ., Παπαδόπουλος Π.).

Leave a Reply