Κ14: Φοίνικας – Αγία Ελεούσα 4-3

Νίκη χαρακτήρα για την Κ14 του Φοίνικα Περιστερίου που επικράτησε στην εκπνοή της αναμέτρησης επί του αντίστοιχου συγκροτήματος της Αγίας Ελεούσας με σκορ 4-3, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ηλία Θεοδωρακόπουλου συνάντησαν τη σθεναρή αντίσταση του καλοδουλεμένου συνόλου των φιλοξενουμένων και παρ’ ότι ήταν αυτοί που διατηρούσαν το προβάδισμα στο σκορ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, δέχθηκαν την ισοφάριση στο 46′ και βάδισαν για το υπόλοιπο του χρόνου σε τεντωμένο σχοινί.

Ζήτησαν με υπομονή και επιμονή, αλλά χωρίς ποδοσφαιρική αφέλεια, το νικητήριο γκολ και τελικά δικαιώθηκαν ένα λεπτό πριν την εκπονή της κανονικής διάρκειας και έκαναν το 2/2 στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ.

Σκόρερς: 6′ Μαρκαντωνάτος, 29′ Λαμπρίτσιος, 31′ Καμπουρίδης, 59′ Μπούρας / 15′ Γιαννέλης, 34′ Τελετίδης, 46′ Μαθιούδης.

Διαιτητής: Καφρίτσας.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Σταθόπουλος, Καραΐσκος, Χαβαλίνας, Ανδριανάκος, Αρβανιτίδης, Μηλιάς, Μαρκαντωνάτος, Μαγαλιός, Καμπουρίδης, Καραγιώργος, Λαμπρίτσιος (Τσιχλης, Χρονόπουλος, Μπούρας).

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ: Χαντζής Η, Καρύδης, Μιχαλακάκος, Μαθιούδης, Χαντζής Π., Αλεφραγκής, Τελετίδης, Παϊτέρης, Γιουρέλης, Σούρδας, Γιαννέλης (Τσιγκόπουλος, Μπαριάμι, Μαντάς.

Leave a Reply