Κ14: Τράχωνες-Αγ. Ιερόθεος 1-2

Νικηφόρα η είσοδος και της Κ14 του Αγίου Ιεροθέου στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ, που επιβλήθηκε εκτός έδρας και με σκορ 1-2 του αντίστοιχου συγκροτήματος των Τραχώνων.

Μάλιστα οι νεαροί ποδοσφαιριστές του “Αγίου” βρέθηκαν πίσω στο σκορ πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο στην αναμέτρηση, ωστόσο απάντησαν εντός πενταλέπτου και ανέτρεψαν πλήρως την εις βάρος τους κατάσταση πριν πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων.

Παρ’ όλες τις προσπάθειες των γηπεδούχων να ξαναμπούν στο παιχνίδι, αλλά και των φιλοξενουμένων να “κλειδώσουν” νωρίτερα το παιχνίδι, το 1-2 διατηρήθηκε σε όλη την επανάληψη και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Σκόρερς: 7′ Παπαδόπουλος / 12′ Βαλσαμίδης, 26′ Βρεττός.

Διαιτητής: Πρίντζιος.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Καρανίκας, Ζάκας, Δημόπουλος, Τσακίρης, Μαυροκορδάτος, Δελατόλας, Κάτσιος, Ζώγας, Δρούλιας, Παπαδόπουλος, Βασιλόπουλος (Σκαρλάς, Τσαπατσάρης, Κολοτούρος, Χατζηαντωνίου, Ξυνός, Καραγιώργος).

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Θεοφιλόπουλος, Τάκος, Σταματόπουλος, Ντόμπρος, Ανδριανόπουλος, Βρεττός, Παπαντωνόπουλος, Σκάρπας, Βαλσαμίδης, Λουκατάρης, Μπουσόιου (Μητσης, Βουτυρας, Σταθόπουλος).







Leave a Reply