Κ14: Σούρμενα – Α.Ο. Περιστερίου 2-2

Όσο μέτριο και άκαρπο κύλισε το πρώτο μέρος της αναμέτρησης των Κ14, Σουρμένων (2) και Α.Ο. Περιστερίου, τόση ένταση, ρυθμό, φάσεις και γκολ έβγαλε η επανάληψη, που εκτός των τεσσάρων τερμάτων (δύο για κάθε ομάδα), είχε και χαμένο πέναλτι για τον Όμιλο, αλλά και κλασικές ευκαιρίες για γκολ μπροστά στις δύο εστίες.

Το τελικό 2-2 είναι μάλλον το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, αν και το γεγονός ότι οι Περιστεριώτες ισοφαρίστηκαν δύο λεπτά πριν το τελευταιο σφύριγμα, έχοντας αστοχήσει και από τη βούλα του πέναλτι, τους αφηνει με μια πικρή γεύση.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Χαλκιαδάκη να αστοχεί από τα έντεκα μέτρα και τους γηπεδούχους να μπαίνουν μπροστά στο σκορ. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Γιάννη Γεωργόπουλου αντέδρασαν και ανέτρεψαν πλήρως την κατάσταση, με Μίλε και Πήλιουρα, αλλά την τελευταία λέξη είχαν τα Σούρμενα στο 58′.

Σκόρερς: 39′, 58′ Καπώνης / 48′ Μίλε, 56′ Πήλιουρας.

Διαιτητής: Γκαϊτατζής.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (2): Σταματάτος, Ρώσσης Σ., Τέππος, Χατζηνίδης, Χριστοδούλου, Σβίλλιας, Κουτσοχρήστος, Καπώνης, Παπαθέου, Ακριτίδης, Τοσούνογλου (Σαμοΐλης, Αβαγιανός, Ντι Νοια, Ρώσσης Δ.).

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Σαγρής, Τατίογλου, Σπυρόπουλος, Βότσι, Θεοδωρόπουλος, Μάρκου, Πετρίδης, Χαλκιαδάκης, Μίλε, Πήλιουρας, Αγιάνογλου (Κρητικός, Καμπάσι, Σκουργιάς).

Leave a Reply