Κ14: Κηπούπολη – ΠΑΟ Ρουφ 4-1

Αν πούμε ότι η Κ14 της Κηπούπολης είχε ένα εύκολο πρωινό Σαββάτου θα είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή είναι ότι μόνη της το έκανε εύκολο, ιδιαίτερα με την εμφάνιση του πρώτου μέρους, όπου και πέτυχε τα 3 από τα 4 συνολικά τέρμάτά της, ενώ είχε και ευκαιρίες για υψηλότερο δείκτη σκορ.

Με απλό ποδόσφαιρο και λιγοστά λάθη παρά την προσπάθειά τους να κρατήσουν σε σχετικά υψηλό τέμπο το παιχνίδι, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσουκνάκη δικαιολόγησαν απόλυτα την πρωτοκαθεδρία στον 10ο όμιλο.

Στο 12ο λεπτό, με σουτ από 30 μέτρα ο Σαμούρης άνοιξε το σκορ και τρία λεπτά αργότερα ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της Κηπούπολης.

Στο 22′ ο Ζαχαράκης ολοκλήρωσε με όμορφο πλασέ την ατομική του ενέργεια και διαμόρωσε το 3-0 ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ στο 45′, αλλά ο Τζαβάρας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, υπέγραψε το τελικό 4-1, σε χρόνο που η Κηπούπολη “κατέβασε ταχύτητα”, χωρίς όμως να απειληθεί περαιτέρω.

Διαιτητής: Γαλαριώτης.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Σταμούλης, Ζαραϊδώνης, Τζαγκαράκης, Σιαφάκας, Ντουμης, Σκαμάνης, Τζαβάρας, Σαμούρης, Παπαδόπουλος Παν., Ρήγας, Ζαχαράκης (Γερεντές, Γεωργοστάθης, Σταματογιαννόπουλος, Παπαδόπουλος Σπ.).

Leave a Reply