Κ14: Κηπούπολη – Ζέφυρος 4-2

Κι η Κ14 της Κηπούπολης το βιολί της! Το 9/9 έφτασαν στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ (10ος όμιλος) οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσουκνάκη επικρατώντας εντός έδρας το μεσημέρι του Σαββάτου, με σκορ 4-2 του αντίστοιχου συγκροτήματος του Ζέφυρου.

Το σκορ ημιχρόνου ήταν 1-1, αφού οι φιλοξενούμενοι βρήκαν στις καθυστερήσεις απάντηση στο γκολ από κεφαλιά του Ντούμη (σε κόρνερ Τζαβάρα) από το 15′. αλλά στην επανάληψη η πλάστιγγα έγειρε αποφασιστικά υπέρ των πρωτοπόρων: στο 32΄με πλασέ Ζαραϊδώνη (από ασίστ Π. Παπαδόπουλου) και στο 38′ με τον Τζαβάρα (από κάθετη πάσα Σαμούρη) πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων και στο 55′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζαβάρα διαμόρφωσαν το τελικό 4-2.

Εκτός από το ουσιαστικό παιχνίδι στο δεύτερο μισό του γηπέδου, η Κηπούπολη έδειξε για μία ακόμη φορά και πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία, αφού οι φιλοξενούμενοι μόνο στη φάση του δεύτερου γκολ κατάφεραν να πατήσουν την περιοχή της.

Σκόρερς: 15′ Ντούμης, 32′ Ζαραϊδώνης, 38′, 55′ Τζαβάρας / 30′ Κονταρέλης, 44′ Καλογεράς.

Διαιτητής: Φραγκιουδάκης.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Σταμούλης, Ζαραϊδώνης, Τζαβάρας, Σιαφάκας, Ντούμης, Γερεντές, Τζαγκαράκης, Σαμούρης, Παπαδόπουλος Π., Ρήγας, Σκαμάνης (Γεωργοστάθης, Παπαδόπουλος Σπ., Παυλάκος, Δημητρίου, Χρονάκης, Μπαρδώσας, Κόκλας)

Leave a Reply