Κ14: Κηπούπολη – Α.Ο. Ιλίου 2-0

Ξόδεψε και πάλι το πρώτο μέρος χωρίς γκολ, παρά τις πολλές και σημαντικές ευκαιρίες της, αλλά αυτή τη φορά η Κ14 της Κηπούπολης καθάρισε νωρίς τη… μπουγάδα στην επανάληψη και έφτασε εύκολα στην επικράτηση με σκορ 2-0, κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα του Α.Ο. Ιλίου.

Σ’ αυτό βέβαια βοήθησε και ο Σταμούλης που στα πρώτα λεπτά της επανάληψης είχε μία εντυπωσιακή επέμβαση σε τετ α τετ (και σταμάτησε κι άλλο ένα μακρινό σουτ), αλλά με τους Ζαχαράκη και Παπαδόπουλο Π. να εναλλάσσονται στους ρόλους “σερβίρω-εκτελώ”, το τελικό 2-0 είναι απόλυτα δίκαιο, αν και ¨φτωχό’ βάσει αγωνιστικής εικόνας.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσουκνάκη έφτασαν τους 21 βαθμούς και εξακολουθούν να ηγούνται του βαθμολογικού πίνακα του 10ου ομίλου.

Στο 50′ αποχώρησε τραυματίας ο Σαμούρης, αφού υπέστη κάκωση πηχεοκαρπικής άρθρωσης, σύμφωνα με τον ιατρό της αναμέτρησης.

Σκόρερς: 40′ Ζαχαράκης, 55′ Παπαδόπουλος Π. / –

Διαιτητής: Μουστογιάννης.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Σταμούλης, Ζαραϊδώνης, Παυλάκος, Γερεντές, Ντούμης, Δημητρίου, Τζαβάρας, Σαμούρης, Παπαδόπουλος Σ., Ζαχαράκης, Μπαρδώσας (Τζαγκαράκης, Σταματογιαννόπουλος, Γεωργοστάθης, Παπαδόπουλος Π., Κόκλας, Χρονάκης, Σκαμάνης).

Leave a Reply