Κ14: Κηπούπολη – Άμιλλα 5-2

Νικηφόρο το ντεμπούτο της Κ14 της Κηπούπολης στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ, αφού επιβλήθηκε του αντίστοιχου συγκροτήματος της Άμιλλας Π. με σκορ 5-2, στο γήπεδο Χρυσούπολης.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσουκνάκη αξιοποίησαν το πολύ δυνατό ξεκίνημα, αλλά και την αποτελεσματικότητά τους μπροστά στην αντίπαλη εστία, που τους επέτρεψαν να πάρουν προβάδισμα τριών τερμάτων πριν την ανάπαυλα μεταξύ των δύο ημιχρόνων.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι, που δεν ήταν κακοί αλλά προφανέστατα αγχωμένοι στο πρώτο μέρος, λειτούργησαν καλύτερα και έδωσαν μεγαλύτερη ισορροπία στην αγωνιστική εικόνα, που είχε άλλα τέσσερα τέρματα (δύο για κάθε ομάδα) και ολοκληρώθηκε με τελικό 5-2.

Σκόρερς: 14′ Ζαραϊδώνης, 27′, 29′, 49′ Ζαχαράκης, 55′ Σαμουρης / 42′ Τσιολακης, 52′ Γκουμας.

Διαιτητής: Γαλαριώτης.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Σταμούλης, Σκαμάνης, Τζαβάρας, Παπαδόπουλος, Γερεντές, Σαμουρης, Τζαγκαράκης, Ζαραϊδώνης, Ρήγας, Ζαχαράκης, Μπαλιώτης (Μοσαλος, Γεωργόπουλος, Γεωργοστάθης, Σιδεράς, Βενετης, Πασουλας)

ΑΜΙΛΛΑ: Καραθανάσης, Μπρέγκου, Μουρούτης, Μπαντες, Γκουμας, Ράλλης, Κωφίδης, Χόντζα, Τσιολάκης, Δαμιανης, Γκόγκα (Σαβάγια, Ρεπάι, Ίσαρης, Δήμτσιας, Βασιλειάδης).

Leave a Reply