Κ14: Κηπούπολη – Ατρόμητος Αθ. 1-3

Πιο επιθετική και ουσιαστική η Κ14 του Ατρομήτου Αθ. πέρασε νικηφόρα και από το γήπεδο της Χρυσούπολης, επικρατώντας με σκορ 1-3 του αντίστοιχου τμήματος της Κηπούπολης, που παρά το νεανικότερο ρόστερ πάλεψε το παιχνίδι και μοιράστηκε το χειροκρότημα.

Η ομάδα του “αστεριού” άνοιξε το σκορ μόλις στο 3′ με γκολ του Κυριφίδη, αλλά δεν έμεινε αναπάντητο αφού με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου έγινε το 1-1 με σουτ του Τζαγκαράκη.

Οι φιλοξενούμενοι πήγαν με το υπέρ τους 1-2 (σουτ Τσαγγάρης) στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων και με την έναρξη της επανάληψης πέτυχαν και τρίτο τέρμα, με κεφαλιά του Μπαλάφα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Σκόρερς: 10′ Τζαγκαράκης / 3′ Κυριφίδης, 28′ Τσαγγάρης, 34′ Μπαλάφας.

Διαιτητής: Κοντοπάνος.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Σταμουλης, Σαμουρης, Μπουκουρίτσι, Παυλάκος, Παπαδόπουλος Π., Γερεντές, Τζαγκαράκης, Ζαραϊδώνης, Ζαχαράκης, Τζαβάρας, Ρήγας, Σκαμάνης, Παπαδόπουλος Σ., Δημητρίου, Μόσαλος, Πασουλας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.: Σταυριανός, Κορομηλάς, Σαμιώτης, Αλεξίου, Γκουτσιούπας, Αμπαρζίδης, Σοφούλης, Γρίβας, Κυριφίδης, Μπαλάφας, Τσαγγάρης, Αραπίτσας, Βορύλλας, Παπαδόγγονας, Κουμπάρος, Ηλιόπουλος, Πρεβεζιάνος, Μπούκης.

0 Comments

  1. Γ.ΛΕΟΤΣΙΝΙΔΗΣ

    Ας σταματήσει ο κ.κασπιρης να στέλνει ομάδες της παε όπου βλέπει ότι προμηνυεται ήττα.δημιουργει αντιπαθειες για την ομάδα του ατρόμητου και δεν πρέπει.

Leave a Reply