Κ14: Κεραυνός Πετρ. – Κηπούπολη 3-7

Σ’ ένα ακόμη ρεσιτάλ φουλ επίθεσης (με… ξαφνικές άμυνες), η Κ14 της Κηπούπολης επιβλήθηκε εκτός έδρας με σκορ 7-3, του αντίστοιχου συγκροτήματος του Κεραυνού Πετρούπολης, για το οικείο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στην πλειονότητα του αγωνιστικού χρόνου και είχαν και ευκαιρίες για υψηλότερο σκορ, αλλά αυτό είναι το τελευταίο για το οποίο μπορείς να τους “κατηγορήσεις”, έχοντας παραβιάσει επτά φορές την αντίπαλη εστία.

Σκόραραν οι Τζαβάρας (2), Ρήγας (2), Ζαχαράκης (2) και Γεωργόπουλος.

Διαιτητής: Καλατζής.

‘Επαιξαν οι Σταμούλης, Τζαβάρας, Πασουλας, Γερεντές, Παπαδόπουλος Π., Σαμουρης, Παπαδόπουλος Σπ., Ζαραϊδώνης, Ζαχαράκης, Μπαλιώτης, Ρήγας (Τζαγκαράκης, Γεωργόπουλος, Μπαρδώσας, Γεωργοστάθης, Δημητρίου).

Ισοπαλία στο Ίλιον η Κ16

Με το ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση των Κ16, Α.Ο. Ιλίου και Κηπούπολης, σκορ που κάθε άλλο παρά περιγράφει την αγωνιστική εικόνα.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν σφάλμα και προηγήθηκαν στο 8′, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσουκνάκη να αντιδρούν άμεσα, αλλά παρά τη σωρεία ευκαιριών που δημιούργησαν (και σπατάλησαν), να ισοφαρίζουν μόλις στο τελευταίο λεπτό με πλασέ του Θεοχαρίδη.

Διαιτητής: Μαρανος.

Έπαιξαν οι Μανώλης, Σούμπας, Μπίσκος, Ζούγρης, Κλειδής, Σαββουλίδης, Μιχαλόπουλος, Σερίφης, Τσίκο, Χαροκόπος, Θεοχαρίδης (Κατωπόδης, Φαρμάκης Β., Δημοσθενιάδης, Δούμας, Παπαδόπουλος Χρ.).

Leave a Reply