Κ14: Κεραυνός Πετρ. – Ηρακλής 4-0

Η αποτυχία να επιστρέψει νωρίς στο παιχνίδι έφερε την απογοήτευση και την κατάρρευση του β’ μέρους για την Κ14 του Ηρακλή Περιστερίου που ηττήθηκε με σκορ 4-0 στην Πετρούπολη από τον τοπικό Κεραυνό.

Το 1-0 του πρώτου ημιώρου δεν είναι αντιπροσωπευτικό της αγωνιστικής εικόνας, αφού οι νεαροί ποδοσφαιριστες του Αργύρη Πούλου είχαν τις ευκαιρίες για γκολ, όχι μόνο ισοφάρισης, αλλά και ανατροπής των δεδομένων.

Δεν τις αξιοποίησαν και το ίδιο συνέβη και με 1-2 καλές στιγμές στο ξεκίνημα της επανάληψης. Το 2-0 ήταν η τιμωρία που έφερε την κατάρρευση και την εκτόξευση του δείκτη του σκορ στο τελικό 4-0, αφού στο τελευταίο τέταρτο στο γήπεδο υπήρχαν μόνο οι γηπεδούχοι.

Σκόρερς: 20′ Γιαννόπουλος, 46′ Ρισβάς, 51′, 57′ Παπαδημητρίου / –

Διαιτητής: Καλοπίσης.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ.: Δασκαλάκης, Κυριάκος, Μητράκος, Λιούμης, Δαλαβούρας, Ρισβάς, Χριστογιάννης, Κοτσαλας, Παπαδημητρίου, Μπάιλος, Γιαννόπουλος (Τσαμαδος, Ντόχας, Γεωργόπουλος).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Σταυρόπουλος, Καραμανώλης, Βυθούλκας, Χρήστου, Τσάκο, Πλιάσσας, Ζάρκαλης, Τριβέλλας, Κολιτσόπουλος Α., Πούλος, Γαβριελάτος (Καππάτος Γ., Ηλιόπουλος, Κολιτσόπουλος Θ., Μαρκέτος).

Leave a Reply