Κ14: Ηρακλής – Φοίνικας 1-2

Κόντρα στη συνολική αγωνιστική εικόνα, αλλά απόρροια της επιμονής της να βρει νικητήριο γκολ, ήταν η επικράτηση (1-2) της Κ14 του Φοίνικα, κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα του Ηρακλή, στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Το πρώτο μέρος ανήκε εδαφικά στον Ηρακλή που είχε και την εύνοια του δυνατού ανέμου, ωστόσο δεν την εκμεταλλεύτηκε επιχειρώντας ένα -όλο κι όλο- σουτ προς την αντίπαλη εστία.

Μοιρασμένο το παιχνίδι στην επανάληψη, με τον Φοίνικα να παίρνει το προβάδισμα με τη συμπλήρωση πέντε λεπτών, να δέχεται την ισοφάριση από στημένη φάση (κόρνερ) και να φτάνει στη νίκη με μακρινό σουτ του Μπούρα, που ξεγέλασε λόγω του δυνατού άερα τον Μακρή.

Λίγο νωρίτερα σε σουτ του Λέτσκα, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σταθόπουλου, στερώντας από τους τυπικά γηπεδούχους την ευκαιρία να πάρουν εκείνοι το προβάδισμα στο σκορ.

Σκόρερς: 40′ Μαγκίτσας / 35′ Καραΐσκος, 53′ Μπούρας.

Διαιτητής: Μουστογιάννης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Καρπαθάκης, Ζαχαρίας, Σιταράς, Χρηστίδης, Ζάρκαλης, Κουκλοτίδης, Λέτσκα, Κομπορόζος, Χριστοδούλου, Μαγκίτσας, Καγιάννης (Γκρίελας, Μακρής).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Σταθόπουλος, Καραΐσκος, Μηλιάς, Ανδριανάκος, Αρβανιτίδης, Μπούρας, Μαρκαντωνάτος, Βαβίλης, Λαμπρίτσιος, Καραγιώργος, Ζάμπακας (Τσίχλης, Χατζημανώλης, Χρονόπουλος).

Leave a Reply