Κ14: Ηρακλής Π. – Α.Ο. Περιστερίου 0-2

Μετά από ένα άκαρπο πρώτο ημίχρονο που αναλώθηκε σε προσωπικές μονομαχίες και λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, η Κ14 του Α.Ο. Περιστερίου βρήκε δύο γκολ στην επανάληψη και επιβλήθηκε με σκορ 0-2 του αντίστοιχου συγκροτήματος του Ηρακλή Περιστερίου, στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Χρήστου Παλλίδη άνοιξαν το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φατούρου, διπλασίασαν τα τέρματά τους με ωραίο τελείωμα του Πετρίδη (ριμπάουντ μετά από εκτέλεση φάουλ που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι), ενώ η προσπάθεια του Ηρακλή να επιστρέψει στο ματς “σκόνταψε” στον Δαούλα που εξουδετέρωσε φάση τετ α τετ στο τελευταίο πεντάλεπτο.

Με το τρίποντο ο Όμιλος επέστρεψε στη δεύτερη θέση, ισόβαθμος με τον Άφοβο και τρεις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο.

Σκόρερς: – / 48′ Φατούρος, 53΄Πετρίδης.

Διαιτητής: Κατελανάκης. Ο Ηρακλής τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Χρηστίδη στο 57ο λεπτό.

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Καρπαθάκης, Σακκάς, Σιταράς, Χρηστίδης, Ζάρκαλης, Ζαχαρίας, Κουκλοτίδης, Μαγκίτσας, Λέτσκα, Χριστοδούλου, Καγιάννης (Γκρίελας, Κομπορόζος, Μπουρνάκης, Μακρής)

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Δαούλας, Καμπάσι, Σκουργιάς, Βότσι, Θεοδωρόπουλος, Μάρκου, Πετρίδης, Χαλκιαδάκης, Αγιάνογλου, Πήλιουρας, Τατίογλου (Κρητικός, Μίλε, Φατούρος).

Leave a Reply